muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
14°

Revueltos pel No

Vaig seguir amb interès el debat d'investidura de Carles Puigdemont com a 130è president de la Generalitat de Catalunya i, més enllà de constatar que la solidesa dels arguments a favor de la creació d'un nou Estat català és la millor garantia de que la majoria favorable a la independència continuï cresquent, també vaig poder calibrar fins a quin punt són incoherents els plantejaments d'aquesta mena de Revueltos pel No (seguin la seva barreja lingüística).

A Revueltos pel No hi trobam una gent que tenen la barra de criticar als independentistes de parlar en nom de la majoria, quan cap d'ells arriba ni a la meitat de vots de Junts pel Sí.

A Revueltos pel No hi trobam una diputada que tot i haver obtingut el suport del 17% dels votants, presumeix de cap de l'oposició (tot i que en l'anterior legislatura dejectava aquest càrrec).

A Revueltos pel No, hi trobam un personatge que, tot i haver assolit els registres més baixos de la història del seu partit, amb un 12% dels vots, sembla ignorar que el paper que li ha reservat la història és el de tancar la porta del partit, just després de que l'encara batle de Lleida hagi apagat el llum.

A Revueltos pel No, hi trobam un energumen filofeixista, que ha fet campanyes amb lemes clarament xenòfobs, que també ha assolit els registres més baixos del seu partit, un 8% del vots, que pretén fer creure, a base de repetir-ho cada dia que representa al 52% dels votants que no votaren Junts pel Sí i la CUP. La impostura és màxima, ja que entre aquest 52% hi ha els votants de Catalunya Sí Que es pot entre els quals molts independentistes i el gairebé 4% que varen votar Unió o PACMA i que en un referèndum, molt probablement s'haurien decantat pel sí a la independència.

En fi, que intentin aparentar el que vulguin. La processó va per dins.

Sobretot la de García Albiol, que en un cap de setmana ha hagut de veure com una regidora musulmana ha casat una parella gai i el Parlament ha investit un president independentista casat amb una senyora romanesa...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ALM, fa mes de 5 anys

I d'on has tret, Castella mos roba, que no existeixen dones mahometanes? Bé, mahometans i mahometanes poden ser denominacions no gaire correctes, però En Tomeu Martí no les ha utilitzat. Ha dit "una regidora musulmana", i les dones de l'Islam se suposa que són musulmanes, si practiquen la mateixa religió que els seus marits o pares o germans musulmans.

Valoració:0menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

No existeixen les dones mahometanes, aplicat en concepte religiós. Les dones per la religió mahometana són coses valioses com el cavall i el camell. Per ara són necessàries, però ... poden deixar de esser-ho.
Se ha de dir una dona casada amb un mahometà o filla
de un mahometà.

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

Boníssim, Tomeu! Es retraten ben retratats. I no veres les espurnes? Fan foc pels queixals!

Valoració:4menosmas
Per Biodramina, fa mes de 5 anys

Viva la censura!.
Por cierto.....de nada.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris