nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Esmena als pressuposts

Vaig estar molt content quan la consellera Fina Santiago em va explicar que l'Institut Balear de la Dona canvia de Conselleria i passa a Presidència, per la naturalesa transversal de les polítiques que ha de fer. Vaig rebre també amb alegria la notícia que el Govern recuperarà les polítiques de cooperació internacional. Concretament hi dedicarà una mica més de dos milions i mig del pressupost de l'any 2016.

No puc evitar, però, que automàticament em véngui al cap que mai cap Govern no ha fet cas de les reivindicacions del moviment per la Llengua, la Cultura i el País, de situar la Direcció General de Política Lingüística a Presidència, ja que la política lingüística no és (només) una política cultural, sinó que és una política social i que necessita mesures transversals.

Que el Govern dediqui, gairebé, el mateix pressupost a la política lingüística que a la cooperació internacional mereix un tipus de comentaris que ara mateix no em ve de gust fer.

És urgent que qualcú (MÉS o Podem?) faci una esmena als pressuposts per, com a mínim, duplicar el pressupost dedicat a la nostra llengua, a allò que el Govern Bauzá va dedicar més esforços per perjudicar i destruir.  

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris