nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Matar en nom d'Al·là

No som dels que opinen que el fet que una dotzena o dues, o tres de joves els hi pegui per matar i perpetrar atrocitats en el nom d'una religió o en el nom de qualsevol altra idea o superstició signifiqui el fracàs d'un sistema educatiu ni el fracàs de cap civilització. És un símptoma evident de que hi ha alguna cosa que grinyola i és evident que cal prestar-hi atenció i que s'ha d'analitzar amb deteniment, però és evident que si la immensa majoria de joves surten condrets, no es pot parlar de cap fracàs de l'Educació.

Qualque cosa falla, i un servidor tendeix a veure-hi responsabilitats polítiques, quan joves nascuts a França i amb una educació francesa (però també amb accés a mitjans de comunicació de tot el món...) acaben cometent crims com els del passat divendres 13.

S'acaben de complir deu anys de les revoltes als suburbis de París, que començaren amb la crema de cotxes i que continuaren amb nits d'aldarulls i enfrontaments entre policies i joves francesos d'origen magribí.

Aleshores no existia el pretext religiós, ni la cobertura islamista... I de fet, Jean-Marie Le Pen els va acusar de «comunistes».

La resposta de l'Estat francès, aleshores, va ser enviar-los els antidisturbis i intentar esclafar la revolta per la via policial.

Deu anys després, en rebem les conseqüències. L'Estat continua fent-se el sord i alguns d'aquells joves, ara ja no ho són tant, ja no cremen cotxes.

Ara maten en nom d'Al·là

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 5 anys

Hi ha una guerra entre els mahometans.
Diguem que són tres grups principals: xiites, sunnites i laics.
El lobby maçònic sionista de Washington ha armat els dos bans religiosos.
També se ha de dir que mahometisme està en decadència des de el segle tretze, o sigui fa vuit segles.

Sobre els mahometans que viuen a Europa, ès només un complex de inferioritat intel·lectual dels mahometans.

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris