nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

La consellera de Salut i el seu marit

Durant l'etapa de Bauzá al capdavant del Govern, es varen donar fins a una trentena de casos de familiars d'alts càrrecs del Partit Popular «col·locats a dit».

En el Govern d'esquerres només es coneix el cas de la Consellera de Salut, Patricia Gómez, que va nomenar el seu marit, Juli Fuster, com a director general de l’IB-Salut. Fins ara s'havia mantingut per part del PSIB que ambdós estan més que capacitats per ocupar aquests càrrecs de responsabilitat. Ara a la Conselleria el run-run que comença a circular és que Fuster potser sí que té nivell per ser director general...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Mercè, fa mes de 5 anys

No és l'única vinculació de parentesc, dels nous governants que han accedit a càrrecs, n'hi més i molts més si vinculam càrrecs amb militants que han accedit a càrrecs simplement perquè són militants. Això és nepotisme i lo demés eufemismes. En qualsevol cas, el primer que han fet, aquest parell, ha estat arreglar el negoci que duen entre mans els metges que combinen la sanitat pública i la sanitat privada; de moment els malalts de la sanitat pública pateixen les conseqüències de les llistes d'espera, del copagament sanitari i d'haver de pagar per aparcar a Son Espases.

Valoració:3menosmas
Per Joan de Porreres, fa mes de 5 anys

Degut a unes complicacions amb la meva salut, he tingut la sort d'haver estat pacient del Dr.Juli Fuster.
Dic la sort perquè, malgrat la meva edat, no havia estat mai tractat per un metge tan responsable, professional i humà.
Una persona tan compromesa és garantia que exerceix les seves tasques eficaçment sigui quin sigui el seu càrrec.

Valoració:-3menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 5 anys

És que aquí hi ha un dilemma... el nepotisme no és aconsellable, però que una persona no pugui ocupar un càrrec pel qual està molt ben qualificada només per ser senyor o senyora de, tampoc me pareix be.

El que s'ha de fer és establir mecanismes i perfils clars per nomenar, i no mirar l'estat civil de la gent. I per suposat, poder demostrar que s'ha donat el lloc per la vàlua, no per altres motius.

Valoració:-3menosmas
Per Maruja, fa mes de 5 anys

Potser sí, potser no. Què bons són aquests punts suspensius....

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris