nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
19°

Socias i la gran coalició

Una de les explicacions per intentar entendre la inexplicable designació de Ramon Socias com a cap de cartell del PSIB-PSOE per la circumscripció de Balears és que sembla que la consigna de Madrid és posar candidats que no s'oposin a un eventual pacte amb el Partit Popular, una «gran coalició» a l'estil de la que governa alemanya i que cada vegada resulta menys descartable. Ja se sap que Socias és la viva encarnació d'aquell principi marxista (de Grouxo: «aquests són els meus principis, si no li agrades, en tenc d'altres».

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Goriet, fa mes de 5 anys

Ara que tenim, sembla, un analista com toca, ens podrà explicar quin rigor suposa dir que el psoe té "tans (sic) de votants" o quines enquestes maneja per amollar això de l'ú per cent.
Esper amb ànsia que il.luminis els mals analistes dels que gaudim, i que poguem gaudir, a partir d'ara mateix, del teu cervell privilegiat i les teves anàlisis encertades.

Valoració:0menosmas
Per Grans analistes, fa mes de 5 anys

Ja veig que aquí gaudiu de grans analistes polítics.
Un diu que el PSOE no té credibilitat, suposo que és aquest el motiu pel que té tans de votants.
L'altre, amb molta credibilitat, proposa un estat català, que aquí a les illes, no vol ni l'u per cent de la població.

Seguiu així, macos!

Valoració:-5menosmas
Per ||*||, fa mes de 5 anys

Fa falta un estat català potent que apliqui les polítiques necessàries per a la ciutadania.


http://dbalears.cat/balears/2015/10/31/287546/assemblea-sobiranista-mallorca-treballara-per-construir-republica-dels-paisos-catalans.html

Valoració:2menosmas
Per Borís, fa mes de 5 anys

El problema del PSIB-PSOE no és Socias, sinó el partit. Quants de ciutadans votaran o deixaran de votar el PSOE per Socias? Probablement cap, fora d'uns quants parents i amics. No, el problema del PSIB-PSOE és que no té credibilitat. Ha deixat de ser un referent, perquè la socialdemocràcia s'ha lliurat al capital fa molts d'anys. I a l'Estat espanyol, a més, actua com un partit espanyolista contrari a l'autodeterminació de les nacions.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris