algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
24°

Conflicte educatiu

En la modesta opinió d'un servidor, si hi havia un càrrec bo d'exercir durant aquest començament de legislatura, aquest era el de Conseller d'Educació del Govern.

No calia ni saber-ne gaire. Només era necessari reunir els representants del sector educatiu i pactar amb ells l'aplicació més o manco ràpida del programa dissenyat durant la passada legislatura per aquests. Aquest era el mandat electoral. Això era allò que dictava el sentit comú. Això era el que demanava la majoria social, primer als carrers (ahir va fer dos anys) i després a les urnes.

Dues reunions. Màxim tres. I solucionat el conflicte provocat per l'odi anticatalà i la supèrbia descomunal de l'anterior president del Govern. El que també feia feina a una apotecaria.

Des de la Conselleria d'Educació s'ha dilatat excessivament el procés per arribar a un acord no gaire difícil. I bas la darrera afirmació en dues evidències: primera, si tots els partits que conformen el Govern es varen cansar de mostrar el seu suport a les reclamacions i propostes dels docents, vol dir que les compartien. Segona, el sector docent en general i els seus representants en particular són gent raonable, capaç d'entendre les dificultats pressupostàries que té avui el Govern.

Ara sembla que som a prop de la resolució del conflicte. Tant de bo s'acabi ja i els responsables governamentals pugin de nota. Encara que s'hagi acabat setembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris