nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 18°
16°

Independència

El projecte independentista és el que més suport aconsegueix a La Catalunya d'avui. La idea de que Catalunya ha de ser independent és la que ha obtengut més vots i més escons. Cap altre projecte o idea és capaç d'aglutinar més gent i sumar més vots que la de la independència. La victòria de l'independentisme és amplia i clara i no reconeixer-la seria antidemocràtic.
 
El mandat democràtic de l'electorat català és clar i inapel.lable, el nou parlament sorgit de les eleccions d'ahir, té una missió principal: culminar el procés independentista. Tancar l'etapa autonòmica i fer de Catalunya un nou Estat europeu.
Evidentment, el triomf independentista d'ahir, té moltes derivades i moltes conseqüències. També per als ciutadans de les Illes Balears, que haurem de començar-nos a plantejar si volem continuar sent maltractats per Espanya o prendre llum de Catalunya.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per etsuko, fa mes de 5 anys

Però no veis que això ja és igual, tant dóna!
estau obsesionats amb en mas i només és un titella.
Aquí qui comanda és en junqueras i vos en dóna cent mil voltes.
acceptau-ho, des d'espanya han perdut els papers, són ridículs! Fins i tot es socialista no sap ni què diu... flipa gambes!
Mentalitzau-vos que això no té aturall, és imparable i és questió de setmanes... mesos com a molt.
fa massa temps que vèieu venir el tren i no heu fet res per aturar-lo. No és tracta de si l'heu perdut, vos ha passat per damunt... literalment!

Valoració:-2menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

I perque es de sa Cup ja han dit que ni Mas ni independecia amb sos vots que ha obtingut aquesta vegada, seguiran lluitant , pero volen mes vots al manco son honrats
Es que va fer ses eleccions en clau de referendum va ser en Mas no jo

Valoració:0menosmas
Per etsuko, fa mes de 5 anys

És clar, no era un referendum perque l'estat espanyol el va prohibir i només es va poder convocat a les mases mitjançant unes eleccions autonòmiques.
en referendum es compten el vots.
en autonòmiques els escons.
lo que està clar és que dóna igual... els espanyolistes sempre ho interpretau com millor vos convé i com que ja n'estam farts de la vostra hipocresia després vos passa lo que vos ha passat a catalunya, que vos han donat pà amb fonteta! Viiiiiiius!!
Prohibiu un referendum des de madrid però ara resulta que al resultat de les eleccions les plantejau en clau de referendum perque vos convé... feis rialles! Què no ho veis? Sou ridículs!!

Valoració:-1menosmas
Per Guiem, fa mes de 5 anys

Abans de ses reflexions que fas hauries de dir si ses eleccions eran autonomicas o plebiscitaries o ses dues a la vegada
Si les dius autonomas tens raó, si plebiscitaries no en tens perque es vots no arriben a nes 50 %, per lo tant han fracasat,

Valoració:0menosmas
Per Bauzá, fa mes de 5 anys

@ferriolet, repassa el teu comentari i veuràs el caos que tens dins el cap. Només te falta demanar que governi la llista més votada... hahahha!

Valoració:-1menosmas
Per ferriolet, fa mes de 5 anys

Al iluminado de más abajo.- Si tú crees que aplicar un programa totalmente ilegal, es ajustarse a la legalidad imperante en este momento, allá tú. Solo acudís a la Constitución y a las leyes cuando os son favorables.

La selva está más cerca de lo que creía. Pues que la declaren, a ver si tienen "cajones" suficientes. Otro fenómeno.

Valoració:0menosmas
Per Miquel Ferriol, fa mes de 5 anys

La desesperaciò t'ennigula l'enteniment benvolgut Biodramina. D'un total de 135 escons, 72 són una àmplia majoria. I en unes eleccions, guanya el que té majoria i el que guanya aplica el seu programa. I el programa dels que han guanyat és declarar la independència.

Valoració:5menosmas
Per Biodramina, fa mes de 5 anys

Hablando de escaños (porque si nos metemos en número de votos, aún quedáis peor):

2012:
CiU+ERC+CUP= 74 escaños.

2015:
JxSí+CUP= 72 escaños.

Teniendo en cuenta que el 100% de aquellos que quieren la independencia han ido a votar (si no, hace falta ser subnormal), sois aún menos que hace 4 años.

Fenómeno.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris