cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 22°
25°

Delgado perd els papers i Aguiló farà de professora

Aguiló farà ara de professora
 
Existeix preocupació entre els pares i les mares dels alumnes que tendran de professora Ana Maria Aguiló a l'escola Puig de Sa Ginesta de Calvià. L'exdiputada del PP, ara repudiada per la majoria dels seus companys de partit, ja s'ha incorporat a la feina, cosa que ha despertat els recels d'alguns pares. El malestar d'alguns progenitors no ve tant per la militància política d'Aguiló, sinó pel sectarisme demostrat a les xarxes socials. Cal recordar que Twitter li va haver de tancar el compte.
 
Histèria espanyolista
 
On regna el desconcert i la histèria és en el secotor espanyolista del PP. Cada dia que passa els comporta una nova mala notícia i a cada bugada perden un llençol. La caiguda en desgràcia de Bauzá ha estat seguida del desmuntatge de tot l'engranatge d'un sector minoritari, però que havia acumulat tot el poder, amb la complicitat de la direcció estatal del partit, això sí.
De moment, aquest sector ha vist com s'ha frenat la possibilitat que Antonio Gómez fos vicepresident del Parlament i el menorquí Antoni Camps ni ha debutat com a portaveu adjunt del Grup del PP al Parlament.
 
Els crits de Delgado
 
Els assistents al darrer comitè de direcció del PP ho conten gros. Carlos Delgado, que mai no s'havia distingit per la seva diplomàcia, va perdre els papers i va insultar a crits els qui demanaven la dimissió de Bauzá. Diuen que Delgado està histèric des que ha comprovat que les seves tesis d'espanyolisme "sin complejos" han estat derrotades de manera aclaparadora per les urnes i han duit el seu partit a la debacle més important de la seva història.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per PerePau, fa mes de 4 anys

Bernadet, la rojigualda ja s'encarrega la Guardia Civil (i en Delgado) que lluesqui pertot arreu i sovint tota sola (l'Almudaina). I representa la imposició d'un Estat, no una llengua malmesa i humiliada, que és el que representen els llaços.
I la vaga de fam no va ser per la llengua, sinó per demanar diàleg. Quan vegi que la Conselleria ignora el 80% dels docents i es nega a negociar amb ells, llavors també jo m'hi oposaré. Ara, si ignora una política que tracta d'adoctrinadors i de manipuladors a mestres, pares, UIB, etc. i que els desacredita a tots, ho entendré prefectament

Valoració:0menosmas
Per Bernadeta, fa mes de 4 anys

Aguiló...Aguiló...no me sona.

Valoració:4menosmas
Per twitter, fa mes de 4 anys

Clar que si, bernadet. Amenaçar els pares amb llevar-lis la custodia dels fills és molt pedagogic i no te res de politic.

Valoració:5menosmas
Per bernadet, fa mes de 4 anys

El dia que vegi n'Aguiló enrevoltada de banderes espanyoles a l'escola, col.locant llaços amb la rojigualda pertot, fent vagues de fam per la "gran i noble llengua pàtria", organitzants actes al pati amb els alumnes cantant la versió castellana de la cançoneta que cantaren a l'IES de Marratxí ("quieren que hablemos catalán, ganas de tocarnos los cojones")... El dia que vegi això, pensaré que és una mestra manipuladora i que practica més la política que la docència.
Malauradament, aquestes malifetes només les hem vistes d'un bàndol. I no una vegada ni dues. Aquests sí que fan por!

Valoració:-13menosmas
Per Podem afegir, fa mes de 4 anys

Podem afegir que en Rekilla, torna a fer de buròcrata de la casta sindical i tornarà a ser alliberat sindical del sindicat den Simula Vagues. Molt bé, UOB, el sindicat que no havia de tenir alliberats sindicals.

Valoració:1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 4 anys

Jo tampoc voldria a n'Aina de professora per a cap fill meu, mare meva!!!

I a en Delgado, perquè no el sanen i li posen els seus collons per barret? A mem si així es tranquilitza...

Valoració:25menosmas
Per QUE BONITO, TALIBAUZÁN!, fa mes de 4 anys

La feixistarra dictadura espanyolista dels TILibans d'en talibauzán ha petat.
Entre tots, mestres, alumnes, pares, mares, sindicats, patronals, partits, associacions, hem esbucat la feixistarra dictadura espanyolista.
Hem triomfat.
HEM GUANYAT
OEEEEEEEEE, OE, OE, OEEEEE, OEEEEEEE, OEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!
ESCUTXA, TALIBAUZÁN: QUE BONITO, QUE BONITO, QUE BONITO!!!!!!!!!!!!!!!!

Valoració:41menosmas
Per repuntualitzador, fa mes de 4 anys

Si voleu puntualitzar, puntualitzarem. En Cristòfol Soler va ser militant del PP fins que va tenir sou del Centre Balears Europa. Quan el canalla den Bauzá el va deixar sense sou, aleshores sí que va deixar el PP.
Puntualitzat queda.

Valoració:22menosmas
Per Puntualització, fa mes de 4 anys

Em fan infinitament més oi que els "españolistas sin complejos" els Tauler de Felanitx, Salom de Binissalem, en Company de Sant Joan, el batle de Santanyí... tota aquesta gent que ara va de "sector crític", però que s'agenollaren calladets quan en Jaume Font, en Toni Pastor o en Tòfol Soler (per esmentar tres militants destacats que abandonaren el partit es dedicà a atacar la llengua i els símbols de la nostra gent). Aquests Taulers i companyia són els pitjors de tot, perquè a l'espanyolisme prepotent del partit més corrupte de la història afegeixen dues notes més: COVARDS i HIPÒCRITES!

Valoració:61menosmas
Per Pa de pastera, fa mes de 4 anys

Pobres infants! Fan pena!

Valoració:44menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris