cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

Enhorabona MÉS per Mallorca, MÉS per Menorca i Gent per Formentera!

El dissabte 13 es varen constituir els nous Ajuntaments. L'alegria i la il·lusió varen presidir moltes sales de plens. A la Casa de la Vila de molts pobles de Mallorca i Menorca els nous batles i batlesses amb majoria o fruit dels pactes amb altres forces polítiques, els discursos de presa de possessió foren diferents.

La força política que més representació ha aconseguit, MÉS per MALLORCA, amb més de 160 regidors i regidores, uns 19 batles o batlesses, es mereix una ENHORABONA així en majúscules. A Menorca, amb quatre batlies, una d'elles de l'aristocràtica Ciutadella amb una dona al capdavant.

Ens podem sentir contents i orgullosos. Els resultats han estat fruit de molta feina, en donc fe per la part que he fet a Marratxí, el meu poble. I ho sabem totes les persones de Palma que han vist MÉS al seu barri, amb fulls explicant les seves propostes. I ho saben els montuïrers i montuïreres, i... ompliria tot l'article esmentant els gentilicis dels nostres pobles. Ho sabem totes les persones que hem format part dels equips de MÉS per Mallorca des de la seva constitució.

Contents , orgullosos, i responsables. La responsabilitat que et dóna treballar i lluitar per aconseguir transformar la societat, ara des de les institucions per aquelles persones que tenen avui l'orgull de ser regidors i regidores, o batles i batlesses. Sabent que no basta ostentar un càrrec electe, també han de treballar per obrir els Ajuntaments a la ciutadania, per fer possible la vertadera participació, escoltant, parlant, cercant consensos.

MÉS per MALLORCA i MENORCA són forces polítiques joves. No noves de fa dos dies,joves pel poc temps des de la seva constitució, però plenes de gent amb experiència per la suma dels partits anteriors i gent nova que es va apuntar per primera vegada a aquest projecte polític que dur camí de ser més sòlid de cada dia. Que ha innovat les maneres de fer política, creient de bon de veres que no és la suma de partits, sinó en les seves assemblees cada persona un vot. Que ha fet unes primàries obertes per triar els seus equips de direcció i les persones qui els representen. Unes primàries noves, amb riscs és cert, però amb els millors resultats. Perquè són els que la gent que ha participat ha posat.

El  lema de campanya ho deia tot. Indignar-se no basta, demana MÉS. Tota una manera d'entendre la política. No tenim tele, dèiem i ha estat cert, però hem tingut xarxes socials, presència al carrer. Contacte amb milers de persones a les ciutats i als pobles, que han conegut qui anava en llistes i qui treballava voluntària per aconseguir la confiança de la gent.

I ara, endavant. Coratge, valentia, responsabilitat, perquè és així com hem de respondre a la confiança dipositada.

També a Formentera, el projecte polític que ha tret la majoria absoluta el consideram ben nostre. Les dones i els homes de GENT PER FORMENTERA han revalidat la seva feina, connectant amb la gent, mostrant una altra manera de fer política. ENHORABONA també amb totes les lletres.

Tenim molta feina per endavant, amb la confiança i la responsabilitat que formam part d'un projecte que tindrà continuïtat i es farà MÉS i MÉS  fort.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 4 anys

Eivissa, com sempre, fora d'ona

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris