algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Bauzá, amb el suport d'Antoni Morante (ADESMA), imposa als instituts la reforma de la llei electoral que prepara el PP

A la vista del que està passant als instituts de les Illes Balears i Pitiüses, és evident que el PP, Rajoy, Wert i Bauzá imposen per avançat la reforma de la llei electoral que estan preparant i que constitueix un atemptat contra la democràcia i un veritable cop d'estat. Per dir-ho en poques paraules, el PP prepara una reforma de la llei electoral segons la qual les eleccions generals, autonòmiques i locals de l'estat espanyol s'hauran de repetir totes les vegades que facin falta i d'una manera reiterada en el temps fins que els votants no es resignin a votar PP i atorgar-li la majoria absoluta. Així de clar.

El més brutal de tot això, és que el PP compta a hores d'ara per dur endavant aquesta aberracció que vulnera els principis més elementals de la democràcia amb el suport dels directors d'ADESMA, associació dirigida pel director de l'IES Madina Mayurka, Antoni Morante. Segons aquest senyor, "La proposta de l'Assemblea docent de votar negativament aquests itineraris en els claustres de professors com a forma de pressió per aconseguir un ajornament de l'aplicació de la LOMCE fa que en aquests moments en 20 dels 70 IES (Instituts d'Educació Secundària) de Balears la planificació del nou curs es trobi bloquejada", ressalta Adesma" (arabalears.cat).

A veure Sr. Morante, els claustres, amb la llei a la mà, tenen potestat de votar Sí o No a aquests itineraris? És il.legal votar els itineraris? Vostè fa una il.legalitat quan du això a votar als claustres? Si, segons vostè, no es pot votar NO, aleshores per què du els itineraris i els horaris a votació? Si aquesta votació no és il.legal, un cop ha sortit el NO, com es que es continua insistint mitjançant pressions inconfessables a tornar fer votacions i més votacions fins que surti el que el PP i ADESMA volen? Això és, l'aplicació de la LOMCE amb tot el que això suposa de pèrdua de llocs de treball, d'atac a les competències dels consells escolars i dels claustres, etc.

Els directors actuals d'ADESMA han perdut els papers. Ja es van retratar quan no van dimitir en bloc davant els expedients oberts contra els directors de Menorca i de l'IES Marratxí. La majoria de docents hem estat solidaris, hem tancat files i hem fet dies de vaga en suport dels directors expedientats. En canvi, els actuals directors d'ADESMA són tan insolidaris que només no defensen els seus companys interins que perdran la feina, sinó que ni tan sols van dimitir en bloc per defensar els col.legues expedientats.

Els fets han demostrat que Antoni Morante i companyia tenen el cul tan aferrat a la cadira que ni amb aigua bullent ni lleixivet o salfumant hi ha manera d'amollar-la. Si tinguessin un mínim de dignitat ja fa temps que haurien dimitit en massa abans de convertir-en còmplices i teresetes del PP. L'actitud indigna dels directors actuals d'ADESMA dóna més valor encara a l'actitud valenta i admirable dels equips directius que durant el curs passat van dimitir abans de combregar amb rodes de molí.


Professor i membre de la Junta de Personal Docent no Universitari per UOB.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Joan, fa mes de 6 anys

Jaume, ja has tornat a autoadular-te. Continua sopant per recuperar-te de la vaga de fam simulada i deixa d'autorecolzar-te en els "diaris" digitals que ja fas una mica de pudor.

Valoració:5menosmas
Per Gràcies, Jaume Sastre, fa mes de 6 anys

Jo estic orgullosa de ser professora i de pertànyer al col·lectiu docent a què pertany també en Jaume Sastre.
Sóc testimoni que, si no fos per la vaga de fam exemplar que ell protagonitzà, entre el nostre col·lectiu, s'hi anava instal·lant la tendència d'anar afluixant davant el feixisme espanyol i d'anar-hi claudicant dissimuladament deixant passar pel mig l'estiu que s'acostava.
Gràcies a en Jaume la lluita es va revifar fins al punt que, al final, el feixisme ha caigut.
Gràcies, Jaume Sastre.

Valoració:-5menosmas
Per Hereu, fa mes de 6 anys

emigrante, jo soc professor i t'assegur que no tenc res a veure amb aquest element. És més, cada pic que parla o escriu em fa empagair i em fa sentir vergonya de pertanyer al mateix gremi.

Valoració:6menosmas
Per emigrante, fa mes de 6 anys

Quien escribe este artículo, es profesor.

Valoració:0menosmas
Per pagés, fa mes de 6 anys

La gent necessita seny... i no bruegues innecessaries que no duen en lloc. Els insults i les descalificacions son impròpies dels professionals de l´educació.

Valoració:3menosmas
Per Despreci, fa mes de 6 anys

Jaume, les teves bravuconades i insults ja només desperten el despreci de tothom.

Valoració:6menosmas
Per ñam ñam, fa mes de 6 anys

Què hi ha per sopar avui?

Valoració:-2menosmas
Per cansat de tots els sectarismes, fa mes de 6 anys

Veig que les actituds feixistes i sectaries no són exclusives de la dreta reaccionària que hem combatut aquests darrers anys. Els reaccionaris com Jaume Sastre fan tant de mal com els de la dreta de José Ramon Bauzá

Valoració:8menosmas
Per Rialles, fa mes de 6 anys

Ja li agradaria a nen Jaume Sastre fer por, però un simulador de vagues de fam només fa rialles.
El que fa pena és veure com l'Assemblea de Docents ha quedat en les seves mans i en les den Barco de Rejilla.

Valoració:4menosmas
Per pregunta, fa mes de 6 anys

Ido explica'm-ho, perque no entenc res

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris