cielo claro
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
26°

Rafel Nadal al Charlie Hebdo?

05-06-2015

El setmanari satíric Charlie Hebdo ha centrat la portada del seu darrer número, coincidint amb la celebració a París del Roland Garros, en el tennis. A la imatge es veu un tennista amb diverses xeringues clavades en el seu cos, acompanyat del missatge: "La primera sala de punxades de París".

Encara que a cap moment la imatge fa referència explicita al tennista mallorquí Rafel Nadal, no són poques les persones que han trobat la semblança del dibuix amb el manacorí.
Així ho han entès també en la Federació Espanyola de Tennis, que ha expressa la seva repulsa cap a la portada de Charlie Hebdo amb una "protesta pública i ferma contra les publicacions franceses que posen en dubte la puresa" del tennis.

Miquel Àngel Nadal no anirà al Barça

Tot i que la premsa esportiva situava Miquel Àngel Nadal com a ajudant del màxim responsable tècnic del Barça, Luis Enrique, l'exfutbolista manacorí té presa la decisió de continuar com a secretari tècnic del Mallorca. De fet, aquests dies ja treballa en el disseny de la propera temporada.

El somriure d'Aduriz

La xiulada a l'himne espanyol durant els moments previs a la final del campionat de Copa ha duit molta coa i té conseqüències en molts àmbits.

S'ha criticat, amenaçat, insultat, menystingut, ofès... el president de la Generalitat, Artur Mas, pel seu somriure durant la xiulada. En el pla esportiu, també s'ha perseguit Xavi Hernàndez per les seves declaracions en el sentit que la xiulada era un acte de llibertat d'expressió i que el que calia era preguntar-se perquè es va produir.

Un altra esportista que ha estat sotmès a linxament públic. Un dels atacs més estrambòtics és el que ha publicat un digital anomenat 'Benemérita al día'. En un article titulat “Aduriz: Yo me cago en tu puta madre” signat pel col·laborador de la publicació, Josele Sánchez, escriu: “Así las cosas un servidor, que firma con nombre y apellidos sus artículos, es decir, que da la cara y responde por lo civil y por lo militar de cuanto escribe, le dice clarito clarito al jugador guasón y malnacido del célebre equipo de los Leones: “mira, niñato, si tu te ríes de España yo me cago en tu puta madre”.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris