nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
25°

Xiulada i hooligans al Govern espanyol

A ningú li agrada sentir o veure mostres de rebuig cap a allò que considera símbols que representen la col·lectivitat amb la qual se sent identificat.

Davant la monumental xiulada al rei d'Espanya i a l'himne, és comprensible que els que s'hi senten representats, estiguin molests i, fins i tot, enutjats, però cal recordar-los que la xiulada apoteòsica que es va viure dissabte al Camp Nou se situa dins el marc de les protestes no violentes i de la llibertat d'expressió. I, a més a més, té uns antecedents que no tan sols l'expliquen, sinó que la justifiquen i legitimen.

Més injustificat és el comunicat fet públic pel Govern espanyol durant el partit. Un comunicat irresponsable, que cerca crear divisió entre la ciutadania i que acusa les persones que varen xiular de polititzar un acte esportiu.

Dir-li “del Rei” no és polititzar el campionat de copa? I enviar a copresidir l'acte al ministre Wert? I fer sonar l'himne espanyol abans de començar el partit?

Després de llegir el comunicat del Govern espanyol, no em queda cap dubte: hi ha més hooligans entre la guarda presidida per Rajoy, que entre les persones que quan se'ls prohibeix expressar la seva opinió sobre el seu futur a través d'una consulta o a través d'un procés participatiu, mostren el seu desacord amb una xiulada sonora i pacífica.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan, fa mes de 5 anys

Efectivament que es digui "del rei" ja és en sí mateix prou polititzant. Una mostra més? Abans es va dir copa del generalisimo. Però com és que nomes veuen que politizar el fet de xiular? ja ho val!!! "El que vee (sic) la mota en el ojo ajeno, vea la viga en el propio" (El Quijote II 43)

Valoració:3menosmas
Per Internacionalització, fa mes de 5 anys

http://www.youtube.com/watch?v=5dy6JfeON60

FC Barcelona More than a club in Catalonia's road to independence
Documental del the Guardian, en anglès, on es tracta la relació entre el Barça i la lluita per la independència dels catalans.

INTERNACIONALITZEM-HO

Valoració:4menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 5 anys

Tenc ànsia per veure com tanquen els xiulets i els siurells, i com es defenseran els siurells ? prrriiii, prrriiii, prrriiii, els dels "culès" tenen cuatre barrras, però, i els vascos ? a mès el Barça era el visitant.
Pens en la pproppaganda del tercer Reich, controlar les ideas la ment i els xiulets, prrriiii, prrriiii,prrriiii, si el final haurem de anar ha pixar amb esmollas per no "tocar el pito", tuadell quin desgavell,Spanysh show and castañetas.Vaig a seure a la cadira d'en Felip, i escriurè una bona carta.
Salut per tots els que tenen pito i el fan sonar.

Valoració:3menosmas
Per ALM, fa mes de 5 anys

Té vostè raó: el partit estava polititzat pel govern abans de començar.

Valoració:7menosmas
Per Fora l'imperialisme espanyol //*//, fa mes de 5 anys

Com varen respondre els espanyols el 1808 quan se sentiren ocupats pels francesos?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris