algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

Fidels a Bauzá

No són molts els batles i dirigents del Partit Popular que es mantenen fidels a José Ramón Bauzá. Tot i les diferències de criteri, Tomeu Oliver, encara batle de Marratxí, considera que no s'ha de fer sang amb el president del partit, sinó que vol una sortida digna. Res o poc diu, en canvi, de la gestió de Bauzá al Govern. Ben diferent és el cas de Miquel Vidal, diputat electe i secretari general del partit, que fou un dels dirigents que defensà amb més vehemència la gestió de Bauzá durant la junta directiva del passat dilluns.

Contactes amb Madrid

Madrid, evidentment, dirà la darrera paraula. Biel Company, un dels “populars” amb clares opcions de substituir Bauzá al capdavant del partit, ha parlat, com a mínim, amb dos ministres. Ara ja sap que té opcions. Isern, que no és diputat, ho té complicat, malgrat que avui ja no està clar que abandoni la primera línia política.

José Vicente Marí

El conseller en funcions José Vicente Marí té suports dins el partit per lluitar per la presidència. Té, en canvi, un handicap de difícil solució: és eivissenc. Avui per avui, i per trist que sigui, no ser mallorquí sembla que és un problema per dirigir un partit d'àmbit balear.

#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris