algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
18°

Bauzá popona

Quan vas a IB3, te passeges més enravenat que un cuiro, més entonat que un fesol, més espinós que un puat de pentinador, més estirat que un parpal, més inflat que un lleu amb ceba i te penses que ets tot lo món.

Ens prediques com un fraret i ens contes coverbos. Dius més mentides que un ase no fa pets.

Veus un senyorito de per devers Madrid i corrs darrere d'ell com un llonzí, com si tenguéssis foc dins les sabates i t'hi atanses més retut que un ase de sínia.

Ets més fat que fang. Tens més llengua que no fets, i te penses més xerevel·lo que un buscaret, però ets més xerec que una brega de moixos.

A l'hora de fer feina descompareixes i t'amagues com una rata. Ets tan afectat de feina com un ca de garrotades. Tens el cap com una olla de caragols i mereixes tanta confiança com unes cases que cauen.

En el teu deliri, te figuraves que a aquestes alçades seriem morts, desapareguts i esmaperduts, a causa de la guerra verinosa i encarnissada que ens has fet. Però ja ho pots veure, no ens has pogut capxafar... Cops blaus i qualque trau, i escarrinxades, i peladures... Però no ens has retut.

La processó ha estat llarga i el teu ciri massa curt.

I ara que t'hem convidat a fer una entrevista amb Ona Mediterrània, t'has posat a tremolar com una fulla de poll i has fuit com un llamp. Tens por de sortir més atupat que un ase de llenyater i no t'atreveixes a defensar les teves polítiques perquè estàs més empegueït que el rei porc.

Bauzá, no t'has atrevit a venir a Ona Mediterrània. Ets un popona.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per pepep, fa mes de 5 anys

Periodismo de calidad, elegancia intelectual y finura de estilo.

Valoració:0menosmas
Per J.L.Martinez, fa mes de 5 anys

Diumenge posam es feixistam dins un barco de rejilla i que es vent se´ls endugui, ...cap a Pañauuuu.
Votau només partits sobiranistes MES i PI.

Valoració:5menosmas
Per arruix, fa mes de 5 anys

Diumenge ho veurem

Valoració:-14menosmas
Per arruix, fa mes de 5 anys

el que no ens mereixem es un president renegat i pancatalanista.

Valoració:-21menosmas
Per spainispain, fa mes de 5 anys

Ens mereixem un president com aquest?
Diumenge ho veurem.

Valoració:13menosmas
Per mullallo, fa mes de 5 anys

El plátano constituye una de los alimentos más milagrosos que nos ofrece la naturaleza, riquísimo en nutrientes, especialmente potasio, vitamina B6 y ácido fólico.

Personas a dieta suelen evitar el plátano por el convencimiento de que engorda, pero con sólo 100 calorías es uno de los alimentos con más valor nutricicional. La fécula del plátano es difícil de digerir mientras no esté madura y no se haya transformado en azúcar. Ya maduro, el plátano se convierte en un alimento de fácil digestión con mucha fibra soluble. Es adecuado, por lo tanto, para el tratamiento tanto de estreñimiento como de diarrea, mientras que también ayuda a eliminar el colesterol.

Buenos para curar todo, desde cólicos premenstruales hasta úlceras y nervios alterados... Si quieres levantar tus niveles energéticos de volada, no hay nada mejor que comerte un plátano entre comidas.

Combinados con su fibra, los tres azúcares naturales que contiene (sucrosa, fructosa y glucosa) son una inyección instantánea y sostenida de energía.

Los investigadores tienen comprobado que tan sólo dos plátanos proporcionan suficiente energía para 90 minutos de ejercicio duro.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris