algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
14°

Votarem amb el seny d'aquí!

Diumenge tenim una cita ineludible. A l'hora que vulguem o que puguem... no podem deixar d'anar-hi. Al col·legi electoral que ens han destinat, allà on hi trobam el nostre nom a les llistes del cens.

Anirem a votar i ho farem amb seny. Amb el nostre seny, el d'aquí. Pensant en la nostra realitat, que volem transformar, no només canviar. Amb el seny que ens diu que hem de confiar amb gent nostra, d'aquí, que conegui els nostres pobles, les nostres barriades, els nostres nuclis de població.

Hem de dipositar el nostre vot amb seny, que ens diu som illencs, d'un país petit, d'un territori revoltat de la mar. Ens diu que som un país diferent, que ha crescut en població estable, que paga els seus impostos a l'Estat i aquest ens retorna una petita part, massa petita per les nostres necessitats. Un Estat que ens xucla sense miraments i en canvi no ens escolta quan reclamam allò que és nostre i necessitam per millorar els serveis públics.

Hem de dipositar la nostra confiança, amb el vot, amb seny. En aquelles persones que són d'aquí i se senten mallorquines, o de Menorca, de Formentera o d'Eivissa. Que estimen les nostres tradicions, la nostra cultura, que defensen la nostra llengua, el seu ús a tots els àmbits, que volen recuperar mitjans de comunicació en català, de qualitat, d'aquí i de fora com els canals 33, 3/24 de TV3...Aquelles persones que defensen la nostra mar lliure de prospeccions petrolieres, el nostre territori lliure de ciment, de l'especulació, les nostres costes netes.

Votarem amb el seny que ens diu que els propers representants del nostre poble al Parlament, als Consells, als Ajuntaments seran valents en les reclamacions d'un millor i major finançament. Tindran el coratge per dur endavant accions polítiques que puguin millorar les condicions de vida de les persones que més necessiten dels doblers públics. Tindran la voluntat de diàleg, d'escoltar, i per això promouran la participació. Perquè creuen fermament en la democràcia i no la veuen com un mal tràngol que han de passar cada quatre anys, com ho fan les dretes.

Votarem amb seny i traurem dels governs aquells que han ostentat una majoria absoluta en aquests darrers quatre anys, i l'han exercida amb menyspreu cap els representants de l'oposició.

Anirem a votar amb seny i amb il·lusió, conscients que la nostra gent, les persones que ens representaran tindran la força per treballar en equip, en cooperació. La nostra gent que creu en les persones, dones i homes, que creu que s'ha de governar i gestionar els doblers públics d'una manera igualitària, inclusiva.

Votarem amb seny que ens diu que la pluralitat i la diversitat són bones. Molt millor que les majories absolutes d'un sol color, perquè la societat és així, diversa.

I sobretot amb el seny d'aquí que ens farà triar persones honestes, transparents, que no escoltaran els corruptors, els embaucadors.

Votarem amb seny, el d'aquí i ben conscients.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gerry, fa mes de 5 anys

siempre votais con seny y siempre sale el pp. Os creeis que sois una sociedad progre guay y sois mas fachas que el bigotillo de franco.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris