algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
17°

Votar amb il·lusió

Existeixen molts motius que conviden, no tan sols a anar a votar el proper 24 de maig, sinó a mobilitzar-se per recordar als nostres entorns personals més immediats totes les agressions que han perpetrat els actuals governants del PP: retallades econòmiques, però sobretot, de drets; crispació; descohesió social... la llista seria interminable i justifica, insistesc, no tan sols el vot passiu, sinó allò que a vegades ens fa peresa, però que és tan necessari, que és parlar amb els nostres parents i amics i recordar-los el malestar social que ha provocat Bauzá i el seu equip.

Per sort, no només tenim raons “en negatiu” per acudir a les urnes. Per fortuna, al manco des de l'òptica del mallorquinisme, hi ha raons que van molt més enllà del legítim vot de càstig a unes polítiques retrògrades, espanyolistes, antisocials i mafioses.

El Mallorquinisme polític (nacionalisme, sobiranisme, independentisme...) té una agenda per desenvolupar, basada en l'extensió del benestar social, la recuperació lingüística, la cohesió social i la universalització de la cultura, que hauria de ser capaç, per si mateix, de generar il·lusió.

M'agradaria poder anar a les urnes el proper 24 de maig, no només amb la ràbia de saber les polítiques que no vull que tornin a fer-se mai més des del Govern, sinó amb la força positiva i la il·lusió de donar suport a un programa de govern que ens permeti avançar col·lectivament cap a una Mallorca més justa, més solidària, més cohesionada i, al mateix temps, més mallorquina.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 5 anys

@ Campos de Castilla

La pena la da un tipo que insiste en hablar de "revolución verde", cuando el CIS les da exactamente los mismos míseros cinco escaños que hace cuatro años, después de hacer el indio todo este tiempo.
Eso, da pena.
Pero bueno.
El 25 ya lo hablamos.

Valoració:-1menosmas
Per Polaco de Polonia, fa mes de 5 anys

@ looser de Castilla

mejor dar pena, que asco, como los pancas.

Valoració:0menosmas
Per Campos de Castilla, fa mes de 5 anys

Mallorquín - Biodramina,
Tanto monta, monta tanto,
Biodramina - Mallorquín
Tal para cual.
Yo me lo guiso, yo me lo como...
Vaja dos personatges més patètics. Feis autèntica pena.

Valoració:0menosmas
Per mallorquín, fa mes de 5 anys

A mí a veces me dan un poquito de pena, pero luego pienso en su pútrida ideología excluyente y colonial, y se me pasa rápido

Valoració:-1menosmas
Per Biodramina, fa mes de 5 anys

Criaturita.
Y si os digo que me dan hasta pena?.
En serio lo digo.

Valoració:-1menosmas
Per mallorquín, fa mes de 5 anys

en dos semanas echamos cuentas, bartolo!

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris