algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Veure la plaça Major plena o mig plena

L'exproetarra ara a sou del Grupo Barceló, Joan Font Rosselló, escrivia l'altre dia a un diari madrileny: “El 13 de octubre de 2013 una marea blanca de ciudadanos llenó la Plaza Mayor para pedir una educación de calidad, trilingüe y apolítica. El dbalears.cat tituló: «Prop d'un miler de persones es concentren a Palma a favor del TIL». Última Hora escribió: «Unas mil personas se concentraron en la Plaza Mayor...»” i venia a dir que les persones concentrades per demanar la desaparició de la llengua de Mallorca de l'ensenyament havien estat moltes més.

El que “oblidava” dir Font Rosselló, és que el diari que publica les seves disquisicions, titulava, textualment: «Un millar de personas se concentran a favor del TIL en la Plaza Mayor».

Comparacions

Per cert que Font Rosselló, en el seu escrit, convidava a comparar les imatges de l'esmentada mobilització dels defensors de la imposició del castellà a l'ensenyament amb la Diada per la Llengua 2015. Nosaltres ho hem fet.

#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per a cardar, catalana..., fa mes de 6 anys

"de gom a gom......"


Quina expressió tan genuinament mallorquina,
oi que si, nois?

Valoració:1menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 6 anys

@dbalears: no heu triat be la segona foto, estava ple de gom a gom i no es veu perque està feta des de la mitad.

Valoració:0menosmas
Per antonia haro, fa mes de 6 anys

que voleu que pensen es que nos sentin mallorquins, que voltros matexos vos retrectau, insults i descalificar son ses vostres armes, sa vostra credibilitat dexa molt que dessitjar!!! teniu sa categoria de panflet!!!!
enhorabona joan font!!!! segueix aixi som molts los que estan amb tu!!!!

Valoració:-11menosmas
Per María, fa mes de 6 anys

Los ataques personales e insultos le hacen perder la razón,y no olvide que hay clase de gente y gente con clase,Joan Font esta por encima de los ataques personales hacia su persona.

Valoració:0menosmas
Per Mangarrufes, fa mes de 6 anys

Per aquí purula molt de pesemero enfadat de per Petra. En Joan Font va fer una tasca molt bona treient moltes mangarrufes i padaços bruts en el PSM de Petra quan era regidor a l'oposició.

Valoració:-2menosmas
Per Pep, fa mes de 6 anys

Que vol dir amb exproetarra? Això es no oficial però que interesa an es lectors, Vol dir que no es cert però que estaria molt be si ho fos?
Tothom saps que es diaris sempre han fet lo que han volgut amb ses xifres i tant es dir que va buit com de carregat.
Ja poden ser madrilenys o catalans.cat que sempre falten a sa veritat. Ja m'agradaria un diari mallorquí que defensas sa cultura i llengo mallorquina.

Valoració:-2menosmas
Per Petrer, fa mes de 6 anys

Joan Font Rosselló que estàs tan nirviós amb que comenci a destapar-se el teu passat, que entres cada instant a aquesta secció i firmes com:
rialles,
De rialles opinador diari de balears,
Manipulación,
cosme
Maties Rebassa
Ja està bé d'insultar
només vull afegir una cosa a tot lo que has escrit:
hahahahahhahahhahahhahahhaha!!

Valoració:-10menosmas
Per Ja està bé d'insultar, fa mes de 6 anys

Qui es firma com a p.r. (Petra), no pot ser més que aquell que durant el primer pacte de progrés el varen enxufar a l'IDI (que perteneixia a la Conselleria d'en Pere Sampol, i que tenia com a secretari general tècnic en Sebastià Rexach, amic de p.r.(Petra) i regidor del PSM de Petra) gràcies a la "manipulació" d'unes "oposicions" fetes a mida pels seus amics del PSM. En aquelles proves s'exigia un nivell B de català per participar-hi, el qual en p.r. (Petra) no tenia. De partida en p.r. (Petra) tocava ja està descalificat per entrar a participar en aquestes proves per no tenir el certificat B. Sorpresa sorpresa ... que vegent que en p.r. (Petra) quedava fora del procés de selecció, la mesa de selecció va optar en primer lloc per obviar l'exigència del català (qui ho diria, tant nacionalista en p.r.(Petra) i defensor del català) de tal manera que finalment varen entrar en p.r. (Petra) a l'IDI a través d'una entrevista personal, havent prèviament descalificat la resta d'oponents que si tenien el certificat B de català. Al final de tot li varen fer una prova de català ad-hoc només per ell. Aquell que inicialment per no complir els requisits no hauria ni haver participat en el procés de selecció, se'n va dur "el gato al agua". Per tant, p.r. (Petra), ara ja que estàs retirat de la política, tot lo que tens és un profund ressentiment

Petrer que coneix la família de Joan Font.

Valoració:11menosmas
Per Ignasi Ferretjans, fa mes de 6 anys

@Maties Rebassa
Si de cas ves a El Mundo i demana que rectifiquin totes les vegades que han dit proetarra i feixista a gent pacifista, i quan ho hagis aconseguit, tornes per aquí i demanes lo que vulguis.

Valoració:12menosmas
Per p.r. (Petra), fa mes de 6 anys

Jo vaig ser company den joan font rosselló fins que va partir a barcelona i puc certifucar que feia pintades que encaixen amb la informació que aqui es dona.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris