muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
22°

Policia i ultradreta

De la connivència de les forces policials amb els grups organitzats d'ultradreta ningú me n'ha de contar res. L'he vista amb els meus propis ulls i l'he patida en la meva pròpia pell.

He vist com la policia espanyola, després d'escorcollar tots els membres d'una penya de seguidors mallorquinistes d'esquerres, protegia un militant feixista que acabava d'amenaçar a joves exhibint una navalla a les graderies del Lluís Sitjar.

He vist com després que una dotzena de feixistes m'agredís físicament quan anava cap a ca meva en bicicleta, la policia pretenia tractar el cas com si hagués estat una baralla entre bandes rivals. Per cert, encara esper que els agressors identificats en el seu moment, com en Luis Forteza Díez o en Francisco Andebuela entre d'altres, responguin per aquell atac davant la justícia.

Hem vist també com la policia espanyola va intentar protegir el terrorista Jaime Martorell fins al darrer moment, amb desaparició del sumari per la crema del repetidor de TV3 a Alfàbia inclosa.

Bastaria comprovar com cada 31 de Desembre quan, davant l'estàtua del rei En Jaume, s'encaren independentistes defensors de les llibertats de Mallorca amb feixistes espanyolistes, com es col·loquen els antidisturbis. A qui controlen, a qui protegeixen i cap a on giren l'esquena. O repassar el nombre d'arrestats o identificats d'un i l'altre bàndol.

Per no recordar les vegades en què, malgrat que jo era el representant legal d'una manifestació legalment convocada, he acabat sent identificat, per exigir que la policia controlàs els quatre amigots que es contra manifestaven il·legalment.

Ara s'acaben de complir sis mesos de l'atac perpetrat per militants d'ultradreta al casal juvenil Voltor Negre i encara és l'hora que la policia trobi els culpables.

Mig any d'ignomínia i vergonya policial.

Un escàndol més de la democràcia espanyola.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 6 anys

cucurrut, ¿tus armas, "cortas y largas", son de verdad, de las que hacen "pum pum" y matan, o son replicas de airsoft para jugar?
¿para qué las quieres? ¿para defenderte de los gusaminos? ¿te frotas mientras las miras?

Hay estudios de EEUU que relacionan la aficion a las armas con ciertos complejos de tipo sexual, como la disfunción erectil, o tener unos genitales chiquititos...

Valoració:1menosmas
Per pepet, fa mes de 6 anys

Està clar, Tomeu Maulet.

Valoració:-5menosmas
Per Cucut, fa mes de 6 anys

Ahir que es fresc vaig anar a la Intervenció d'Armes de la Guàrdia Civil (que ja torna a estar al Quarter del carrer Manuel Azaña) a passar revista de les meves armes curtes i llargues, i els dos encarregats de revisar la documentació i les armes eren un Guàrdia i una senyora Guàrdia.
El dos atenien tant en mallorquí com en castellà, i el 3 er. Guàrdia que comprovava els punxons del banc de proves i la numeració amb una lupa, escoltava en mallorquí però responia en castellà.
Una altre comoditat es que ja han posat un ascensor interior, molt útil quan un va tan carregat.
Educadisims comparats amb els de la Policia Nacional.
Parl només fent referència a la llengua.

Valoració:4menosmas
Per mallorquín, fa mes de 6 anys

cucut, ¿cómo van tus problemillas de salud?

¿sigues disparando con tu pistolita por el club, mentiroso compulsivo??

Valoració:0menosmas
Per pepet, fa mes de 6 anys

Tomeu Marti o Tomeu Maulet?

Valoració:-8menosmas
Per Cucut, fa mes de 6 anys

Es curiós. Ja sabem quan i on vendrà a pondre l'ouet.

Valoració:6menosmas
Per Cucut, fa mes de 6 anys

Per a Observador: La "gallina Mallorquina" ja ha comparegut, o a posar l'ou, o perquè es gall favat la caponi.
La meva experiència amb la Policia Nacional es que no em deixaren parlar en català dins el Quarter de Ruiz de Alda.
Va haver-hi denúncia i tot. Fa uns 20 anys.

Valoració:9menosmas
Per res, fa mes de 6 anys

EsPPanya eskanya, i la ppolicia nacional amb el "sr. Fernandez Diaz number one" es l'estrella, i desprès te la barra de dir que ès català,que torni a la soll de hon va sortir i es trobarà a gust,jo en podria anumerar mès de cuatra-cents de atacs incluids cementiris, però ès perdre es temps i la llavò.

Valoració:6menosmas
Per Myotragus, fa mes de 6 anys

O sigui, "unaperaqui", segons el teu escrit, condemnes els atacs al "Círculo Balear", no?.

Valoració:-4menosmas
Per mallorquín, fa mes de 6 anys

Hola. Buenos días.

Por alusiones:

No suelo comentar los articulos de este personaje porque parecen escritos por un maulet de 16 años.

Me gustan más los de korky caldentey, igual de facha y de integrista , pero que dan mucho más juego desde un punto de vista intelectual.


PD. polakina/fanny/unaporaquí: Ya era hora de que te quitaras la careta, fascista mamarracha.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris