algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
21°

Antònia Serrano, la imprescindible

N'Antònia Serrano, valldemossina, ha estat una activista cultural, directora de la revista Miramar, motor de l’Obra Cultural Balear, poetessa, donassa...

N'Antònia Serrano ha estat polifacètica i omnipresent. Una d'aquelles persones, com en Francesc de Borja Moll, dotada d'una capacitat infinita de feina, d'il·lusió, de generositat i de coratge que han estat el motor de la dignitat col·lectiva de la societat mallorquina.

N'Antònia ha estat una apòstol de la cultura mallorquina i de la llengua catalana. És profeta a la seva terra i té infinitat de deixebles.

N'Antònia és d'aquelles persones que en Bertolt Brecht en deia “imprescindibles”.

N'Antònia ha estat, en si mateixa, una xarxa social. El facebook de Valldemossa. Només que amb amistats de veritat. Autèntiques.

N'Antònia ha estat un d'aquells endolls multiconnectors que connecten gent de diferents generacions i de procedències diverses i que en unir-se, generen l'energia necessària per fer avançar la nostra llengua i cultura.

Antònia Serrano, autora del recull de poemes “Massa mites”, de l’estudi sobre cançons i jocs infantils “Jocs i moixonies”, en col·laboració amb Dolors Estrades, i de dos llibres de cuina, va exercir durant anys com a amfitriona de les vetlades poètiques i gastronòmiques a Son Salvanet.

N'Antònia Serrano va morir ahir vespre i avui, Valldemossa i Mallorca sencera, són Valldellàgrimes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris