algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

Omplim la plaça Major de Palma!

La gent que estimam Mallorca, que com sempre deim, no vol dir estimar una entelèquia, sinó que vol dir estimar les persones que formen la diversa i heterogènia societat mallorquina, el nostre paisatge, el territori, la nostra cultura, la llengua pròpia..., tenim una cita aquest dissabte 25 d'abril amb la Diada organitzada per l'OCB.

Més enllà de les lectures autoenganyadores que puguin fer-se els mateixos de sempre, allò que és cert i l'hemeroteca me guarda de mentir, els càlculs dels que assessoren i omplen el cervellet buit de José Ramón Bauzá, eren que el Moviment per la Llengua, la Cultura i el País (per dir-ho en la nostra terminologia) estàs a hores d'ara desfet i liquidat. Es varen creure la seva pròpia mentida de que es tracta d'un moviment artificial i “multisubvencionat” i bla, bla, bla...

La veritat és que no hi ha a Mallorca cap moviment més arrelat, robust i ben organitzat que el Moviment per la Llengua, la Cultura i el País liderat per l'OCB i format per per desenes de col·lectius.

Des de mitjans any 2011 ja varem advertir que venien temps de resistència i que calia reorganitzar-se per resistir. Ho hem fet.

Ara toca passar a l'ofensiva. Ara cal que els pinxos, mentalment madrilenys, que se pensaven ser més vius que els altres, sàpiguen quina és la força que han desafiat.

Falta un mes per a les eleccions. La nostra capacitat mobilitzadora i la nostra força romanen intactes. Mentre els que ens han volgut fer mal, comproven amb desesperació que res del que havien planificat els ha sortit bé. I estan desanimats, amb la moral pel terra i sense saber per on partir.

La Diada per la Llengua ha de ser el sus a l'esprint final d'una carrera de fons que ben segur que guanyarem.

No podem fallar en aquest darrer tram. Hi hem de ser. Hem d'omplir la plaça Major de Palma!

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris