algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 14°
19°

El programa de Som Palma i el català

I.J.

Aquest dimarts es feia públic el primer esborrany del programa electoral de Som Palma. Aquest primer esborrany consta de 34 pàgines en les quals s'hi desenvolupen 254 propostes de tots els àmbits de la gestió municipal. El què crida l'atenció és que en tot l'esborrany només es parli de llengua catalana en quatre ocasions. Se'n parla als punts 159 i 160, a l'apartat de cinema i en el punt 168 en el qual es parla de recuperar els Premis Ciutat de Palma com a referent de la literatura en llengua catalana.
Aquest esborrany pot ser esmenat i/o ampliat fins al pròxim 10 d'abril a través del correu sompalma.programa@gmail.com.

Rebombori per Calvià

Ara resulta que el regidor Miquel Bonet, conegut com en Rigo, no serà candidat del PP. En José Manuel Ruiz s'ha estimat més el fins ara subaltern d'en Bonet, en Jaume Bestard, conengut com en Canonet. En Miquel Bonet es va fer cèlebre perquè just dos mesos abans de les passades eleccions va deixar penjants els seus correligionaris, militants del partit Ciudadanos de Calvià (partit fundat per ell mateix), i es va passar al PP. Una espècie de transfuguisme precipitat. Després, ja amb l'acta de regidor del PP, també es va fer cèlebre perquè va dir que a Calvià no hi volia els glosadors de Mallorca "perquè se'n riuen dels polítics". No se li coneixen altres aportacions de relleu i deu ser per aquest motiu que Ruiz se n'ha desempallegat.

Art de carrer i Bauzá

Què ens ha volgut dir l'artista de carrer? Suggereix que la cuca molla panxa per amunt representa la incòmoda situació que viu actualment Bauzá? És casual que la pintura estigui situada just al costat de la placa del carrer de Can Espanya? Els misteris de l'art de carrer.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris