cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
22°

En castellà, per favor

Dies enrere es presentà davant la sala contenciosa administrativa un escrit en el que es reclamava l'entrega d'una sentència, que havia estat redactada en català, en castellà. Curiosament, l'escrit està firmat per María Pascual Ferrer, que fou efímera candidata del PI a la batlia de Palma.

Legalitzar

L'Ajuntament de Pollença celebrà dies enrere una xerrada orientada a guiar als veïns amb edificacions il·legals perquè s'acullin a l'amnistia de la Llei del Sol. Hi havia, és clar, el batle Bartomeu Cifre, el tinent de batle Martí Roca, l'advocat Miquel Ripoll... I saben qui ocupava també un lloc a la taula? Jaume Carbonero!

No podrem veure el documental dels 20 anys de Cap pela

Aquest dilluns, 6 d’abril, a les 22,50 el Canal 33 ofereix el documental sobre els 20 anys del grup mallorquí Cap pela. Després de 20 anys damunt dels escenaris i amb 7 discos editats, aquest documental ens presenta una panoràmica de la trajectòria del grup amb imatges de concerts, retalls de premsa, fotografies, entrevistes personals i anècdotes que ens ajuden a conèixer més a prop als integrants de Cap pela.Els espectadors illencs no podrem veure el documental a causa de la censura imposada pel govern Bauzá al Canal 33 de Televisió de Catalunya.


#NoVagiPerDit pretén recollir aquelles informacions que, tot i no ser oficials, són d'interès per als lectors. Envia'ns una pista a novagiperdit@gmail.com

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ??!!, fa mes de 6 anys

"Hace less than a minute" ??!!
"Gracias por su comentario" ??!!

Valoració:0menosmas
Per ??!!, fa mes de 6 anys

"Hace 1 minute" ??!!

Valoració:0menosmas
Per ??!!, fa mes de 6 anys

"Hace about 2 hours" ?

Valoració:0menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 6 anys

No fa falta fer comentaris, com diu la cançò de Mecano, "tonto el que no entienda".
Aquí ens hem de menjar els acontaixaments i celebracions en la llengua "del imperio" i quan es fan en català PPantalla negra, i això que se sent molt la paraula -plural - sobretot d'aquets que diven defensar "lo nostro" com exemple l'aniversari de Cap-pela.
Molts esperam que en 40 dias això canvii,perque si no...........
La gent d'aquí ès la que ho pot canviar, peroòò`.........
Salut, i en veurem de grossas.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris