algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:
11°

Més dones mortes

Aquest ha estat un estiu negre pel que fa a la nostra societat. S’ha duplicat el nombre de dones mortes a mans dels seus homes o companys respecte a l’any anterior, 14 per ésser més exactes.

La ministra del Partit Popular, Ana Mato, convoca als partits per a que presentin propostes. Quines propostes es poden presentar quan s’ha reduït el pressupost per eliminar la violència de gènere en un 25%?

Quines propostes es poden presentar quan es suprimeix l’assignatura d’educació per a la ciutadania que era la única que contemplava el tema i s’elimina del currículum el terme”violència de gènere”?

Quines propostes es poden presentar quan a la nostra Comunitat Autònoma, se subvencionen amb doblers públics els centres que separen nines de nins ?

La única proposta possible és molt fàcil, en primer lloc, restituir allò eliminat i eliminar el que no ajuda a la igualtat per exemple, les despeses que afavoreixen la discriminació i més en aquests moments de crisi econòmica. Després, EDUCACIÓ. Educació per a la família, educació dins l’escola, educació en els mitjans mediàtics, formació per al personal docent, ara tan malmenat, i una disposició institucional no demagògica ni oportunista.

Si el terrorisme hagués actuat i matat a 14 persones en dos mesos, tot l’Estat estaria escandalitzat. És hora de mentalitzar-se que hi ha que fer qualque cosa per evitar aquest desastre.

Àngels Cardona, membre de l’STEI

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris