nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Aquests són els seus arguments

El passat dijous les Padrines i Padrins Flautes celebràrem la protesta setmanal número 97 a la plaça d'Espanya de Palma. No fou un dia agradable. Protestàvem contra l'Ordenança de Convivència Cívica dient que estàvem tornant a l'època del feixisme i s'acostà un energumen amb braç i mà estesos dient que era feixista i que ens anàvem a empassar el megàfon.

El primer que se'ns ocorregué fou agafar l'altaveu i cantar "jo sóc espanyol, espanyol, espanyol". Ens mirà estranyat i es callà. Continuàrem cantant: "el que sóc és un beneit del cul perquè pag els meus imposts a Espanya", i això ja no li agradà tant. Anava a tornar a atacar quan va intervenir la Policia, apartant-lo, i se'n va anar. 

Nosaltres a la nostra, continuant amb l'explicació del que suposarà la nova ordenança municipal i cantant les Nadales que pertoquen. Després d'una estona tornà el fulano feixista i es col·locà en paral·lel a la policia, i des de la llunyania ens feia signes de degollament amb la mà.

Aquests són els arguments que tenen per convèncer: cops i degollaments. Són incapaços de raonar. Què podem esperar, tenint líders que es col·loquen uns ous damunt del cap! Quedàrem sense ànims per enaltir més la nostra protesta. La setmana que comença, la protesta nombre 98.

Padrines i Padrins Flautes de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris