algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Lluita desigual, callada però contínua

Quan l'estat va entrar oficialment en crisi perquè el govern de ZP negava i cercava altres noms per a qualificar la situació; record que vaig escoltar un discurs de ZP i deia: “Hem de canviar el sistema, refundar el capitalisme”. El sistema comunista ha caigut sense violència per caduc, es manté en pocs estats que empren la repressió amb una fèrria dictadura per a mantenir-lo. El sistema capitalista està també caduc, ferit i com tota bèstia ferida de mort, es regira violentament abans de morir.

El sistema capitalista és la banca, les multinacionals, l'ONU, l'OTAN, els governs nacionals, autonòmics, regionals i locals, també els sindicats. Tots aquests estaments han manipulat i segueixen fent-ho les masses. Internet és la clau i font d'informació que va a aconseguir que el sistema caigui. Jorge Arzuaga ha estat a la 'Puerta del Sol' en vaga de fam, ell totsol, lluitant contra el sistema, així com la mitja dotzena d'autònoms acampats a Madrid amb el lema “Jo no pag més”.

Tots aquests inconformistes reben crítiques, fins i tot del 15M. Aquests moviments són també creats pel sistema per a confondre. El sistema ha fomentat l'individualisme per a dividir i controlar millor les masses. Ara en el segle XXI la lluita contra aquest sistema és individual, de petits David contra Goliat (L'estat) amb desobediències civils, amb la negació de pagaments que són delmes, anomenats pel sistema (Els estats) imposts. Internet aconsegueix que els 'David' s'informin sobre com usar l'embull de lleis i regulacions creades per a afavorir la 'plutarquia'. Aquesta és una lluita desigual, callada però contínua; on potser, el pròxim sistema -qui sap- es dirà talentisme.

Álvaro Villa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris