muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
16°

Perdre la llet pasturant

Gas a fons i que basti: tres menors assassinen un australià a Oklahoma perquè estaven “avorrits”. Talment, exactament això acab de llegir a un diari que se sol dir “internacional” i sovint ho és. A “El País” em referesc. Després comenten la feta amb el dramatisme que requereix. Estupor és el mot més repetit. I tant!

Resulta que Chancey Allen Luna, de 16 anys, James Francis Edwards, de 15, i Michael Dewaine Jones, de 17, decidiren agafar cotxe i “matar a qualcú per a divertir-se”, segons confessaren després, sense gaires nervis ni pressió policial, quan unes hores més tard foren glapits, mentre jugaven amb l’arma, una 22 mm., dins el mateix vehicle. “No teníem res a fer i vàrem decidir matar a algú”, s’exclamaren ben xalests. El mort, l’assassinat, es deia Christopher Lane, tenia 22 anys i feia “jogging”, com en diuen ara de trotar, quan li foteren el tret a l’esquena.

Som del parer que hem arribat a un punt que els adolescents, cert tipus d’adolescents, i alguns no tan tendres també com comença a quedar demostrat, confonen de manera perillosíssima els videojocs amb la vida mateixa. Això se sol definir com a tocar sòtil amb les dues mans grapada plena, em sembla. Ho trob molt greu. Però moltíssim. Al mateix diari. Tot seguit també hi podem llegir les següents notícies sense furgar gaire, no creguin vostès:

.- Un jurat declara culpable l’autor de la matança de Fort Hood (Texas). Nidal Malik Hasan, que l’any 2009 assassinà a 13 militars i en ferí 32, s’enfronta a la pena de mort, no executada des de 1961 (dins l’exèrcit, que a Texas pel civil, aferra’t). Ah, el militar Nidal justifica el tiroteig en la religió. Es veu que déu li manava, hòstia. Seguesc llegint-ne una altra:

.- Cadena perpètua pel soldat que matà a 16 civils a l’Afganistan. I és que va ser sense voler, home, el gallet massa engreixat, ja sabeu. Més:

.- Al menys 40 morts per violència islamista en el nord de Nigèria. Borno és el feu de la secta Boko Haram i es troba en emergència des del mes de maig...

Tot això al digital del diari que he dit, una notícia darrera l’altra, així, seguidet i espès com he dit abans. Manco mal que la darrera, a baix de tot, envergava la següent:

.- Rajoy convoca a la premsa perquè el vegin passejar.

És notícia que també té la seva dosi de dramatisme, però ni punt de comparació, que no és ver...?

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 7 anys

Manco mal que la darrera,(?)
I dic jo, no vos hauria quedat millor: Tanta sort que la darrera...?

Valoració:3menosmas
Per Ropit., fa mes de 7 anys

No era de 22 mm. de calibre, que no existeix. Era del 22 Long Rifle (22 centéssimes de pulgada), o sia 5'6 mm.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris