cielo claro
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Els tests s'assemblen a les olles -o millor: “De tal palo, tal astilla”-!

1094

"Els membres de l'actual equip de govern felanitxer estan encaparrotats en superar els seus dos líders de referència, experts en remenar merda o importar-ne per emmerdar-se més".

R.D.
La decadència i degradació continuada del poble de Felanitx assoleix la màxima expressió amb la mediocritat extrema dels membres de l'actual equip de govern, encaparrotats en superar els seus dos líders de referència, experts en remenar merda o importar-ne per emmerdar-se més.

Felanitx viu immers en una reculada en tots els ordres: social, econòmica, cultural, lingüística, urbana, arquitectònica, empresarial, comercial... Necessita (i ho necessita com el pa) estadistes i, en canvi, pateix un mal govern de sectaris sense preparació que, majoritàriament, no superarien l'EGB, que, cap ni un dels pocs que l'aprovarien no és capaç de gestionar la situació d'una sola àrea amb l'encert que cal i que, en el món de l'empresa, no surarien gaire.

No es pot esperar res de bo de qui no té dins del seu cap la defensa a ultrança dels interessos del seu poble i de tots els seus habitants, sinó que hi té les sigles d'un partit extremista de dretes que, per atacar adversaris ideològics, no té manies en tudar doblers públics amb una caça de bruixes. No és just això, sinó que, quan els jutges es torquen les anques amb la seva persecució barroera, no només no dimiteixen, no només no demanen disculpes als agredits, sinó que ni tan sols tornen els doblers furtats a un poble que s'està morint i que, per deixar de fer el bategot i refer-se, necessitaria de l'esforç solidari de tothom. Clar que aquesta tropa no sap el significat dels termes "tothom" i "solidari".

Aquest equip de mal govern ha demostrat una incompetència gegantina. Ultrapassa l'hora d'obrir les finestres i que entri un aire nou i net a l'ajuntament! Els qui s'han untat el cul amb cola de fuster per no botar de la cadira, per no saber, no saben ni tan sols respectar la gent que fa festa!

En Tauler, tot i els avisos reiterats abans d'envestir amb denúncies i multes, s'estimà més malbaratar recursos públics, remenar merda i moure guerra. Amb això va confirmar dues coses. La primera és qui són els seus referents polítics: la parella de la foto adjunta. La segona, que el seu equip de govern té un CI similar o inferior a la temperatura de Groenlàndia!

Poden romandre satisfets després d'haver estat derrotats per la Justícia amb la seva batalleta eixorca! De tenir-ne, els hauria de caure la cara de vergonya! Fa gairebé dos anys que vaig pronosticar que, amb tot aquest gratar ronya i remenar merda, només demostrarien una cosa: L'ESTULTÍCIA DE LES BRIGADES BLAVES! En això sí que han obtingut un excel·lent cum laude!

S'acosta Sant Agustí. Quina en pensen? Quina en faran enguany? Els felanitxers se'n redefoten d'ells! La gent condreta farà el que ha fet sempre: viure la festa amb alegria i llibertat.

VISCA LA FESTA! MORI EL MAL GOVERN! VISCA LA TERRA!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per balear, fa mes de 7 anys

Balutxó, quin personatge!!

Valoració:-3menosmas
Per María Rosa, fa mes de 7 anys

El jefe de la tribu vuelve ha conseguir éxitos de audiencia a su vuelta del circo de los enanitos y de los payasos. Enhorabuena, Balutxo, campeón, que todos los de la tribu sin excepción te siguen como corderillos.

Valoració:-27menosmas
Per Ferrer, fa mes de 7 anys

Uep, gracies per ser-hi, Balutxo!

Valoració:-9menosmas
Per Adrià, fa mes de 7 anys

Hi insistesc: opín que un polític ha de mirar abans pels interessos del seu poble (de tot el seu poble) que pels del seu partit. No he esmentat en absolut programes electorals que, tal i com ens ho demostra l'experiència, s'acompleixen... o no. Si, posem per cas, el partit diu a un dels seus batles que una carretera ha de travessar una part important del seu municipi, provocant greus perjudicis econòmics i mediambientals, el batle què ha de fer, el que li diu el partit o ha de defensar el seu poble?

Valoració:18menosmas
Per Adrià 2, fa mes de 7 anys

PUES NI SIQUIERA has de ficar el nas per dir dois, Magda (com així no Lena?)

Valoració:22menosmas
Per Ramon, fa mes de 7 anys

Amb el "ni siquiera" és normal que siguis Magda i que pensins com penses..

Valoració:5menosmas
Per Magda, fa mes de 7 anys

Pues,sí.Els interessos del poble son susceptibles d'interpretació, d'acord a la Constitució i les lleis.El meu punt de vista no coincideix amb el seu,Sr.Adrià.. Ni siquiera m'agrada ficar lo de "Lena" al meu avatar,ni tampoc he de donar explicacions.

Valoració:-35menosmas
Per Sense denominació d'origen, i què????, fa mes de 7 anys

Balutxo que no decaigui!!!! Keyserlig: "El desig crea la realitat" i a poc que tinguem salut la realitat serà la fi de la persecució del nostre tant malmés país.
Visca la terra!

Valoració:31menosmas
Per Adrià 2, fa mes de 7 anys

Magda (com així no Lena?), hi ha uns "interessos del poble" no susceptibles d'interpretació. Són de caràcter general, constitueixen aspectes fonamentals i ultrapassen els programes electorals. Per exemple, la convivència, la llibertat d'expressió, el dret a reunió i tantes altres coses que el batle de Felanitx no respecta.
Tu fas una lectura restrictiva de la política i la circumscrius al programa electoral. Segons la teva teoria, Hitler quan va guanyar les eleccions estava legitimat per tirar endavant amb el seu programa d'extermini. De no fer-ho, els electors li haurien pogut dir el nom del porc.
En fi, Magda (con així no Lena?) que Santa Llucia et conservi la vista!

Valoració:-2menosmas
Per Magda, fa mes de 7 anys

"Els polítics haurien de prioritzar els interessos del poble que els ha votat als del partit al qual estan afiliats".Aixó diu el Sr.Adriá i no puc esta d'acord amb ell. Si jo he votat a un partit y desprès fa el contrari del que ha promés, no ho votaré mai més i les diré el nom d'es porc.Quí interpreta els "interessos del poble"? El Sr.Adriá ?

Valoració:-17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris