muy nuboso
  • Màx: 23°
  • Mín: 15°
18°

Fitxar

Reforçar l'equip abans que es tanqui l'agost és imprescindible. El partit de Sabadell fou una gran cura d'humilitat i deixà clar que aquest Mallorca té moltes mancances. Reforçar la defensa -un lateral i un central- és obligat. En el centre del camp, és ben necessari fitxar un futbolista que sigui capaç de fer la darrera passada, de servir una pilota de gol... El Mallorca ha de fitxar imaginació. El desastre de la Nova Creu Alta no m'ha instal·lat en el pessimisme, però veig també ben necessari reforçar les bandes del centre del camp, al manco amb un futbolista. Ah, i un davanter. Que la plantilla sigui curta és un problema, que sigui dolenta és una dificultat immensa.

Pereyra
El migcampista francès Michael Pereyra ha dit en un grapat d'oportunitats que vol abandonar el Mallorca. El president Biel Cerdà i el director esportiu Llorenç Serra Ferrer han d'adoptar una decisió. La seva indolència perjudica i irrita a l'afició. I als seus propis companys. Juga desganat, desmotivat. O reacciona o no té lloc en aquest Mallorca.

Expectació
Poc més de 3.000 espectadors acudiren a la Nova Creu Alta de Sabadell. Una entrada quasi ridícula, però molt habitual en diferents camps de Segona Divisió. El Reial Mallorca és un dels favorits a l'ascens i la seva visita genera expectació, però els homes d'Oltra es poden anar acostumant a jugar en camps quasi deserts.

Calçons negres
El Real Mallorca ja lluí en el Ciutat de Palma els calçons negres. Diumenge, insistí a reconciliar-se amb la història. De savis és rectificar. Molt bé!

Cerdà i Serra
El president Biel Cerdà ocupà la primera filera de la llotja de la Nova Creu Alta. Com ha de ser. Serra Ferrer, en canvi, cercà una ubicació més discreta. El pobler fuig del protagonisme, que tant agrada a Cerdà. El màxim accionista, en tot cas, és el màxim responsable del desastre del descens i és qui té l'obligació de retornar a Primera al Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris