algo de nubes
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
19°

El conseller Sansaloni a la Flower Power

1032

El conseller de Salut, Martí Sansaloni, mostrà la seva cara més divertida el passat dimecres assistint a la Flower Power de Can Picafort. El jove conseller deixà l'americana a casa i decidí vestir amb polo rosa, pantalons curts de color blanc trencat i xancletes, per gaudir de la festa del poble. La plaça Cervantes va ser el lloc escollit per acollir la primera edició d'aquesta festa hippy.

L'Assemblea de Docents recull signatures al concert de Manel i Antònia Font
L’Assemblea de Docents de les Illes, reunida a Santa Maria el 30 de juliol, acordà instar la Junta de Personal Docent No Universitari a convocar una assemblea per a 30 d’agost per votar la vaga indefinida. 105 docents dels presents a la reunió signaren la petició, que ha estat lliurada a la presidenta de la Junta de Personal.

La convocatòria d’una reunió de l’assemblea per part de la Junta de Personal és una de les vies contemplades a l’Estatut Bàsic de l’Empleat Públic perquè la votació de la vaga sigui legítima. Paral·lelament, i per cobrir totes les opcions, l’Assemblea també ha posat en marxa una recollida de signatures perquè siguin els docents qui directament convoquin la reunió, com també preveu l’Estatut.

L'Assemblea no atura la recollida de signatures i el passat dimecres durant el concert d'Antònia Font i de Manel posaren una taula per recollir signatures durant l'actuació al Parc de N'Hevereta a Porreres.

Vicenç Villatoro a Mallorca
El director de l'Institut Ramon Llull està passant uns dies a Mallorca. Concretament, el periodista i també escriptor ha optat per la tranquil·litat que aporten els pobles de l'interior de l'illa. Tot i que Balears no forma part de l'Institut Ramon Llull, Villatoro mostra així la seva estima per aquesta terra. I és que tot i que el Govern balear s'ha desvinculat d'aquesta institució, cal recordar que la Xarxa de Municipis Ramon Llull de les Illes fa uns mesos que s'ha començat a posar en marxa.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris