cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 15°
20°

Donar la cara per Delgado

En cercles turístics es comenta que ha estat el mateix conseller Carlos Delgado qui demanà al president de la federació hotelera, Aurelio Vázquez, que sortís a defensar la llei que prohibeix el lloguer de cases o apartaments residencials en temporada turística. Aquests lloguers són una pràctica habitual a la resta de l'Estat i d'Europa, però que aquí es persegueix perquè, segons Delgado, embruta la imatge turística i és generadora de doblers negres. Tanmateix, fins i tot en el PP saben que Delgado just defensa el negoci dels hotelers, el que provoca fortes tensions en el partit de l'actual Govern.

Ryanair aposta pel bilingüisme
La companyia irlandesa de baix cost Ryanair aposta pel bilingüisme alhora de dirigir-se als seus passatgers. L'anglès és una de les llengües emprades pels tripulants de cabina de passatge de la companyia així com pel català. En alguns vols de Ryanair que fan el trajecte Palma-Barcelona s'adrecen en aquestes dues llengües als seus passatgers i del castellà, ni rastre. Es dóna la casualitat que a l'interior dels avions hi ha anuncis de la Generalitat de Catalunya i a l'exterior de la Comunitat Valenciana. Casualitat o exigències dels anunciants?

Bauzá, encantat amb la família reial
La reina Sofia, acompanyada pel president del Govern, José Ramón Bauzá, ha visitat aquest dilluns Cáritas Mallorca. En acabar l’acte, el president Bauzá s’ha mostrat agraït per la visita de la reina a Cáritas Mallorca. “No només ens sentim satisfets perquè la família reial, en aquest cas, la Reina, passi aquí les vacances d’estiu, sinó que també vulguin veure la realitat social, com ara, la de Cáritas”, ha senyalat.


El diari el País parla del conflicte lingüístic a les Illes
El diari el País portava ahir en la seva edició espanyola una notícia del periodista Andreu Manresa on es parla de com està afectant el Govern de José Ramón Bauzá a la llengua pròpia. “El conflicto lingüístico sacude Baleares” és el titular d'aquesta informació que dóna una àmplia visió de tots els fronts oberts pel conflicte lingüístic de Balears, des de la vaga de professors fins a la llei de símbols que preveu sancions pels qui pengin un llaç quadribarrat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris