algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

Després de la seu del PP, a Santa Catalina

La reunió de dimecres capvespre a la seu del PP de Palma per explicar a batles i regidors del PP el Decret de llengües acabà passades les 21.30 hores, però alguns dels assistents no dubtaren en allargar un poc més la 'vetllada'. Aquest és el cas del secretari autonòmic d'Educació i Cultura, Guillem Estarellas i del director general de Planificació, Infraestructures i Recursos Humans, Bartolomé Isern. Després de la reunió se'ls va veure passejant tranquil·lament pels carrers de Santa Catalina.

El Decret de llengües esvaeix la preocupació dels centres per si es poden penjar els llaços quadribarrats
El Govern està aconseguint amb el Decret de llengües que els centres estiguin tan preocupats amb aquest assumpte que el tema dels llaços quadribarrats s'hagi oblidat. La polèmica del Decret és tant gran que els equips directius han deixat aquest assumpte en un segon pla.

Crítiques al servei d'autobús de l'Aeroport
El servei d'autobús a l'Aeroport de Son Sant Joan va cada vegada més saturat tot i el servei d'Aeroport express. Els turistes que van al centre de Palma opten per agafar l'autobús, perquè el servei de taxi també està saturadíssim.

El bisbe Salinas reflexiona sobre l'incendi de la Serra
Avui fa just dues setmanes del gran incendi d'Andratx. La situació ha estat tan preocupant que fins i tot el bisbe de Mallorca, Xavier Salinas, ha volgut parlar en el seu bloc http://bisbedemallorca.blogspot.com.es/ sobre la catàstrofe. El bisbe assegura que “els nostres actes tenen conseqüències. No són indiferents. La nostra acció pot construir o destruir. De vegades no calculem prou les conseqüències del que fem i podem caure en l’error que tot anirà bé”.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris