algo de nubes
  • Màx: 22°
  • Mín: 15°
22°

Bauzá i la seva dona

La dona de José Ramón Bauzá, Alejandra Marquina, en poques ocasions acompanya al seu marit als actes oficials. Marquina ja va fer una excepció l'any passat durant el sopar que ofereixen els reis a l'Almudaina i dimarts hi tornà. El curiós és que a la web de la CAIB només es comentés la presència de José Ramón Bauzá i en cap moment es parlés de la seva dona. I és que fins i tot a la foto de CAIB han evitat que aparegui Marquina tot i que estava just al costat del president durant el besamans als reis. A més, Marquina va tenir un paper ben destacat durant al sopar al seure just al costat de rei Joan Carles.

Periodistes amb privilegis
Al tradicional sopar que la Família Reial ofereix a les primeres autoritats de Balears es va posar de relleu el tracte de favor que hi ha cap alguns periodistes que s'encarreguen de cobrir habitualment els actes de la casa del rei. Mentre la majoria de periodistes i gràfics esperaven a la sala de l'Almudaina, que porta per nom el despatx del rei, per captar les imatges del besamans, tres periodistes que habitualment cobreixen la informació de la casa reial arribaren just abans de començar l'acte i per una altra porta. Molts dels periodistes i gràfics que havien estat esperant una hora per poder accedir a la sala mostraren el seu malestar per donar-se un tracte de favor a determinats redactors.

Més seguretat privada als supermercats
Les últimes setmanes els supermercats més petits de Palma han posat el seu propi servei de seguretat privada. També al Mercat de l'Olivar es nota una major presència de vigilants. El producte fresc és temptador però és que fins i tot els supermercats es troben gent que roba les bosses de plàstic de la secció de fruiteria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris