nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
17°

La premsa del cor recorda l'odi de Letizia per Mallorca

La premsa del cor recordà ahir l'odi de Letizia per Mallorca. Sota el títol, “Letizia planta al Príncipe en la entrega de los premios de la Copa del Rey de Vela”, el portal Vanitatis recollia el “lleig” que va fer la princesa just començar les vacances a Mallorca. Letizia no acompanyà al príncep a l'entrega de premis de la Copa del rei. Fa un parell d'anys, Letizia deixà anar la frase: “tu creus que això són vacances?”, durant la fotografia que es fa la família a l'arribar Marivent.

Estratègies del PP i la vaga educativa
Les últimes accions de la Conselleria d'Educació en contra dels docents han posat sobre la taula el dubte de si realment el Govern té intenció d'evitar la vaga o cerca just el contrari. Algunes veus apunten que l'Executiu podria considerar més “beneficiosa” una convocatòria de vaga a l'inici de curs per poder desprestigiar als docents.

Inspecció educativa no fa vacances
Inspecció educativa no s'ha pogut agafar vacances i és que encara estan comprovant els projectes lingüístics de molts centres. Educació no vol fer públiques encara les dades oficials de quants centres han presentat el seu propi projecte lingüístic.

La dona d'Ordinas l'acompanya fins a la presó
L'exgerent del Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Balears (CDEIB)Antonia Ordinas arribà ahir al centre penitenciari acompanyada de la seva parella, la cantant d'òpera Isabel Rosselló, també condemnada en aquesta causa a 18 mesos de presó, si bé en aquest cas no ingressarà a la presó.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris