nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Es moren de ganes

Fa mal dir, però la jutgessa del Cas Camí sembla que mata mosques a canonades amb l'inestimable ajut d'un PP, en aquest cas el del Consell de Mallorca, que cerca desesperadament poder dir que els seus no són els únics corruptes. La canonada, per ara, se'n ha duit pel davant a Joana Lluïsa Mascaró, genèticament incompatible amb ser mesclada en aquesta generalització. Podem esperar un mes a saber si la jutgessa mantén l'artilleria completa o si agafa el quirúrgic bisturí per atacar el que de podrit hi pugui haver en aquesta contractació o si ni això, i tot és un altre cas Nájera, multitud de denúncies fetes amb l'única intenció d'embrutar l'adversari. Podem esperar, malgrat sabem que la caverna vol, necessita, sang nacionalista per dissimular la sagnia de Bárcenas, Matas, Gürtel et alter. Veurem si ofereixen a Miquel Ensenyat el dret al dubte i esperen a acarnissar-se a conèixer l'opinió de la jutgessa. Per ara, les seves explicacions no permeten dubtar, però és un imputat i té legal dret a mentir. Per això, cal esperar. Un mes, només un mes.

Basta conèixer que el projecte investigat duia en el seu títol el concepte Països Catalans per saber que genera urticària en certs mitjans i en certes ànimes fredes que voluntàriament extrapolen llistes electorals amb militàncies i il·legalitat administrativa amb finançament il·legal de partit. Ells no esperaran, volen que Ensenyat entregui les actes amb més promptitud que Matas entregà el carnet i infinitament més ràpid del que Bárcenas abandonà el sou del partit (el legal, s'entén). No fos cosa que la Justícia escatís que una part important del cas són les ganes d'alguns elements del Consell de Mallorca (se saben els noms)...

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Balearicus, fa mes de 7 anys

Encara no ha dimitit?? Quina poca credibilitat tenen aquests catalanets...

Valoració:-1menosmas
Per I que!, fa mes de 7 anys

Aquests peperets han robat a deu i sa mare i ara venen a donar lliçons.
Si sou una colla de corruptes, lladres i malfactors.
El que heu de fer es callar i no fer mes rialles.

Valoració:2menosmas
Per Solleric, fa mes de 7 anys

Ja t'agradaria @mallorqui que els de MES fossin com els teus però no fillet meu, els lladres tenen carnet amb gavina i encara que fins i tot declarats culpables, i no simplement imputats, no teniu problemes en deixar que ocupin càrrecs com per exemple la presidència del Consell de Mallorca.
No fillets meus, MES no és el pp de'n Matas, que segueix a lloure a pesar de tot, ni el pp d'aquest Bauzà que al final serà encara més brut que els anteriors i ja és dificil.
Ja poden investigar que tanmateix els que han arruïnat el país omplint-se les butxaques són els del pp i els que els defensau o sou molt molt molt beneits (que podria esser) o és que esperau qualque sobre d'aquesta genteta.
Si, ara hi ha mes lladres perque ja teniu majoria absoluta un altre vegada.

Valoració:6menosmas
Per Mallorqui, fa mes de 7 anys

Els catalanistes ens roben!

Valoració:-10menosmas
Per Tronxo, fa mes de 7 anys

Ja saben que ses comparacions son odioses i que lo de Matas , Munar etc. Son rocas, pero de vegadas un granet de arena dins un ull emprenya molt , pero moltissim

Valoració:4menosmas
Per Tronxo, fa mes de 7 anys

Sectaris, Aixo es lo que sou

Valoració:1menosmas
Per mallorquí, fa mes de 7 anys

MES lladres

Valoració:-10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris