algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

La "premonició" de Delgado

Carlos Delgado, al qual ara la Guàrdia Civil demana la seva imputació en el cas Ràdio Calvià, va ser premonitori l'estiu del 2008. Aquell juliol va perdre el congrés del PP davant Rosa Estaràs, que aconseguí el suport del 70% del partit. Delgado va fer unes declaracions a Madrid, al programa de Federico Jiménez Losantos, que ahir es recordaven molt dins aquest partit. Delgado digué: "No te preocupes Federico, que Fiscalia regenerará el partido". Ara les campanes del desastre sonen per a ell. En el PP n'hi han més de dos que riuen.

Onieva, tens. Fonts del PSM de Calvià informaren ahir que veuen al batle Manolo Onieva molt nerviós des que el passat març esclatà el cas de la ràdio. "En els plens per no res es posa tens i tot s'ho pren com un atac personal". Onieva va ser mà dreta de Delgado a l'anterior mandat però després es barallaren, fins el punt que quan el juny del 2011 hi va haver el relleu a la batlia, Delgado no li entregà la vara al seu successor, com és tradicional. Ho va haver de fer el secretari. Ara aquests "detalls" són analitzats al mil·límetre, perquè si Delgado cau podria arrossegar al seu exlleialíssim Manolo.

El PGOU de Palma. Hi ha preocupació dins l'esquerra per la revisió del PGOU de Palma. El PP encara no ha mostrat clarament les seves cartes. No saben què passarà amb alguns urbanitzables que, en teoria, haurien de perdre aquesta consideració i passar a ser zones on no es pot construir. El portaveu del PSM, Antoni Verger, ja sap que en cap cas el nou PGOU inclourà la construcció del tramvia de la Platja de Palma, fet que ell considera "de primera necessitat i amb possibilitats d'aconseguir suports de Madrid". Els nacionalistes no entenen, de moment, les cartes que està jugant el PP, i no els agrada tant de secretisme.

Palau de Congressos. Tot apunta que els més de trenta milions que el Govern i Cort deuen a Acciona, empresa constructora del Palau de Congressos, seran abonats el pròxim setembre després de la seva conversió en deute a deu anys que hauran de pagar els ciutadans al 7% d'interès. El doblers seran abonats pel Consolat. Això permetrà desbloquejar la situació i aconseguir que Acciona es comprometi a acabar el palau aquesta legislatura. Aquesta és la intenció del PP. Saben que no podrien resistir el ridícul del palau sense acabar i ja amb possibilitats de degradar-se quan arribin les eleccions del 2015. Una altra cosa és la rendibilitat. Hi ha poques esperances. Se sap que el Palau de Congressos de Màlaga, que es projectà com un gran negoci, perd en la seva explotació 1,7 milions cada any. Una ruïna. Però almanco els malaguenys aconseguiren acabar-lo.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Concís, fa mes de 7 anys

Palau de Congressos ruïnós, un altre afer que es pot agrair al ppsoE.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris