bruma
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
10°

Silenciar

La Conselleria d'Educació ha avisat que només acceptarà revistes escolars que siguin "objectives". És a dir, que no vol cap "opinió", "posició" o "connotació" que es desvii de la veritat sacrosanta del PP. Un fet que demostra fins on arriba el tarannà poc democràtic dels responsables del Govern.

Una revista escolar no és una publicació científica. El seu objectiu no és difondre continguts d'investigació i coneixement, sinó apropar professors, pares i alumnes a la realitat concreta del centre i l'entorn més proper. La difusió dels resultats pedagògics ha d'anar sempre marcat per aquest afany de relació i crítica, cabdal per a millorar i aprendre de les situacions viscudes durant el curs.

El que vol l'Executiu Bauzá és silenciar la realitat dels centres. Fer d'una revista escolar un conjunt de fulls grapats que només mostrin estadístiques i gràfics d'aprovats i suspesos. No vol ni una paraula de la situació complicada que viuen moltes escoles, de les retallades, dels problemes d'aplicació del TIL. En definitiva, el Govern no vol escoltar cap opinió del que preocupa realment a la comunitat educativa.

Sembla, sincerament, que les coses no poden anar pitjor. L'autisme de la Conselleria d'Educació arriba a cotes estratosfèriques. Els professors mediten convocar una vaga indefinida i la resposta del departament que dirigeix Juana Maria Camps és lapidar la possibilitat de la paraula lliure en una revista escolar. Privar professors, pares i alumnes de la llibertat de poder dir les coses és un fet del tot rebutjable i que no es sosté per l'aplicació de cap criteri (com diuen ells) "objectiu".

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per nofret, fa mes de 7 anys

Segurament el seu model de publicació objectiva és el Toc Toc Balears del Círculo Balear. Això si que és una premsa sense problemes ideològics.

Valoració:8menosmas
Per Boicot al PP!, fa mes de 7 anys

Boicot al "Web Educatiu de les Illes Balears". Que ningú no col·labori amb aquest govern. Hi diuen: "Esperam les vostres revistes escolars"; idò que esperin...

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris