cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Bauzá: ja el donen per amortitzat

Fa la impressió que Maria Dolores de Cospedal comença a entendre que amb Bauzá de cap de llista el PP Balear va a la catàstrofe a les eleccions del 2015. A Palma quasi tothom dins el partit li riu les gràcies al marratxiner, però els que tenen contactes importants amb Madrid fan veure al carrer Génova que és una nul·litat que ha descentrat l'organització, li ha fet perdre el nord i la duu a una irremissible derrota electoral. Cosa deu haver arribat a les orelles de Bauzá de que podria no agradar com a futur candidat. Recentment ha afirmat que ha decidit governar "sense pensar en les eleccions". És una manera elegant de reconèixer que gent que està per sobre d'ell ja li ha insinuat qualque cosa. El PP sap que la gran oportunitat que té l'esquerra de recuperar el poder és que Bauzá continuï, però que tot podria canviar si hi ha candidat nou: un perfil tipus Mateu Isern, per exemple.

A sobre, és molt possible que Bauzá es trobi en una situació personal molt delicada d'aquí un any i mig, pendent de sentència en el cas farmàcia. No és aquesta la conjuntura més agradable per començar una campanya electoral. Seria regalar arguments a l'esquerra i passar-se els darrers mesos de l'esprint final jugant a la contra.
El PP sap que s'ha de produir el relleu, però tothom té una porada. Temen que Bauzá, que té tot el poder, vulgui morir matant. Enmig d'una crisi tan ferotge com l'actual, ningú es vol arriscar a perdre el càrrec o a enfrontar-se amb el Consolat. A ca magre tot són puces. Davant Bauzá o el seu entorn la tropa popular fa capades i vincla espinades a balquena. L'única esperança per salvar els mobles el 2015 és Cospedal, fer entendre a la secretària general que les envestides de Bauzá contra professors, metges, personal sanitari, empresaris petits i grans, i contra tot el que se li ha posat per davant es pagarà molt car a les urnes. A més, els seus anuncis de recuperació econòmica fan riure per insubstancials i superficials. Si Balears es recupera serà gràcies a la seva societat civil, no per la manca de rumb, insensibilitat i la política austericida del Consolat.

Sí, el PP ja el dóna per amortitzat. Molta tropa popular està farta d'ell, de com roba el protagonisme a tot el que no sigui la seva reverenda còrpora o el seu grupet d'adlàters. Per exemple: perquè es parli del Consell, Maria Salom ha hagut d'acceptar totes les peticions de l'esquerra per treure endavant el codi ètic de la institució. El que sigui per assolir alguns titulars. Bauzá té ofegat el Consell, al qual deu 300 milions d'euros, com té a pa i aigua nombrosos ajuntaments controlats pel PP. La seva presència de bell nou com a cap de llista seria nefasta per als conservadors. El problema és com el convencen de que faci realitat la seva pròpia doctrina propagandística de "no pensar en les eleccions".

El futur de l'atemorit i decebut PP Balear està en mans de Cospedal.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Concís, fa mes de 7 anys

N'hi ha que es pensen que ELLS sí que saben què passa i què no passa.

Valoració:3menosmas
Per Bart O'Lomé, fa mes de 7 anys

No se enteran ustedes.Todo lo ven en clave electoral.Este sistema político está podrido y no hay salida, ni a la derecha ni a la izquierda ni en el centro.Bauzá,Isern,Antich,Pastor,etc...todos son vividores.¿Creen que a María Salom le importa el Consell? ¿Y a Bauzá el Govern? ¿Y a Isern el Ayuntamiento de Palma? ¿Y a Pastor el de Manacor? ¡Narices! Lo que quieren todos ellos (y sus oposiciones respectivas) es seguir cobrando de la mamandurria.Lo demás,les importa un pimiento.

Valoració:1menosmas
Per P.S.M., fa mes de 7 anys

En Bauzá està més amortitzat que la mòmia de Tutankamon, la desgràcia és que no ho tornaran a presentar com a candidat. Els del PP són lladres, no collós.

Valoració:4menosmas
Per Antoni, fa mes de 7 anys

...i l'esquerra, fa alguna cosa? Està clar que la situació social ha de ser molt greu per a què l'esquerra pugui tornar a governar, i malauradament aquesta situacio es dóna, però l'alternativa d'esquerra es veu per algun costat? Tal vegada a Mallorca i a Menorca si, però a Eivissa, d'on som, no la sé veure...i em preocupa molt.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris