nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
14°

El PP no s'ho creu

El PP no s'ho creu
Fonts del PP afirmen que "és molt mal de creure que Bauzá no sabés res de l'afer de l'espionatge". Asseguren que quan es produïren els fets ell i el secretari general, Miquel Ramis, "eren ungla i carn. Bauzá l'utilitzà a fons perquè acabava d'arribar a la presidència després de la dimissió de Rosa Estaràs i necessitava un bon coneixedor del partit". Més tard, com se sap, Bauzá es va desfer de Ramis, al qual li va impedir fins i tot que fos secretari d'Estat de Turisme. Aquest ressentiment explicaria les contradictòries explicacions de Miquel Ramis aquesta mateixa setmana sobre l'afer de l'espionatge.

Pep Ignasi: en castellà i incomprensible
Els twitters que escriu l'exvicepresident econòmic Pep Ignasi Aguiló son antològics. Pep Ignasi s'expressa en castellà, però el que més sorprèn és el contingut. Ahir escrigué: "Con la crisis hemos podido aprender que unas políticas económicas son mejores que otras. Sólo debemos que repasar la historia més reciente". Hi ha qui ho entengui? És que ara dóna classes de criptologia a la UIB? És que Pep Ignasi no s'ha recuperat encara de la tristor després de la fulminant destitució que patí el mes passat?

Carrillo, secretari tècnic de Cultura
El nomenament de Jose Manuel Carrillo com a nou secretari tècnic del departament de Cultura del Consell es considera com un premi als favors prestats. Com se sap, Carrillo va ser el darrer director de Televisió de Mallorca, nomenat pel PP. La seva feina era clara i la va acomplir: tancà l'emissora sense contemplacions. Ara li han donat càrrec dins la institució.

Maria Salom es recupera bé
La presidenta del Consell, Maria Salom, es recupera satisfactòriament de la intervenció quirúrgica a la qual va ser sotmesa fa uns dies. No és res greu. S'espera que dijous que ve ja es reincorporarà a la seva feina. De fet, aquests dia ja té signatures importants per a la bona marxa de la institució.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris