algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
16°

Bauzá, un monarca aferrat?

El que l'Audiència Provincial no ha dit és que Bauzá és condemnà el mateix dia que decidí utilitzar els serveis públics de l'Advocacia de l'Estat per denunciar Lorenzo Bravo per dir-li feixista, entre altres moixonies. En aquell precís moment, l'engominat apotecari va situar la contesa en el terreny polític: les paraules del sindicalista no s'adreçaren al fill del músic militar sinó al president del PP i del Govern. En aquesta cursa de bajanades, Delgado ha demostrat ser molt més intel·ligent que ell. Es presentà com particular a denunciar que, també, li havien dit feixista i aconseguí una sentència favorable. Resolucions judicials a la mà, hi ha feixistes més vius que altres, i ja és dir.

El que mai no aclarirem és si Bauzá s'arrecerà al darrere de l'Advocacia de la Comunitat perquè creu que la seva règia figura mereix una protecció especial o, simplement, perquè és més aferrat que un tango, tal com demostrà quan encara no era diputat i ja utilitzava l'aparcament del Parlament per estalviar-se el pàrquing.

Si de veres es creia adobat de règia immunitat, només s'equivocà de llinatge i d'època. Malgrat en aquesta, ara mateix, la Sala Penal de l'Audiència Nacional, acaba de ratificar la condemna al militar retirat Amadeo Martínez Inglés per injúries greus a la corona, i això que en cap moment qualificà Joan Carles de res més que d'hereu de Franco i de Borbó. Quatre magistrats, amb el president de la Sala Grandre-Marlasca al capdavant, han emès un vot particular perquè no els sembla ajustat a dret que el rei tengui més protecció a l'honor que qualsevol altre ciutadà, president de comunitat autònoma, inclòs.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris