nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
12°

Bauzá i la resignació del PP

El PP està resignat amb Bauzá. Han arribat a la convicció que és de suro. Passi el que passi no s'enfonsa. Tothom ja veu que se'n sortirà de l'actual escàndol de l'espionatge a l'oposició com s'ha salvat d'altres vergonyes públiques. Cap altre president autonòmic no ha protagonitzat un enfilall de sotracs com els del marratxiner quan es trobava en l'exercici del càrrec. I no obstant això continua, immutable. Al delegat del Govern a Extremadura el PP li pegà la potada perquè tenia una farmàcia; a Bauzá no li diuen res encara que és un espectacular facturador de receptes de la tercera edat.

El president balear també se n'ha desfet sense problemes de l'afer de la vinoteca El Divino amb contractació paral·lela i fosca d'un directiu d'IB3 inclosa. No li han dit ni mitja encara que els documents públics sobre quan es va deslligar d'aquesta botiga no acaben de quadrar. Bauzá va ometre en les seves declaracions de béns al Govern i al Parlament el gruix del seu patrimoni. No li passà res. Es limità a dir que era un oblit i tothom es donà per satisfet. Ara ha rebentat un escàndol d'espionatge a l'oposició quan ell ja era el president del PP balear. Aquests fets ja han passat a formar part del cas Gürtel, que afecta la cúpula del PP estatal. Però entre el conservadorisme mallorquí tothom calla i alimenta el rum-rum d'amagat.

L'estat de resignació és patètic. Cap batle, ofegat per la manca de recursos perquè Bauzá els té a tots a pa i aigua, ha obert la boca. Cap militant, destacat o no, ha expressat la més mínima protesta. El portaveu Miquel Ramis ha ficat Bauzá dins un teòric carreró sense sortida. Però ningú ha tengut el coratge de posar-se d'empeus. Bauzá és suro de mig pam de gruixa. Molts de peperos que escainen contra el marratxiner, però no mouen un dit per intentar trobar una sortida a l'actual enfilall de desgavells. El PP balear exhibeix submissió per tots els porus. I l'esquerra veu que és millor que continui en el poder. Per a ells, Bauzá és el candidat ideal del 2015.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris