algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Les dades del català

MÉS llançà ahir un contundent atac a la Conselleria d'Educació perquè no veu clares les dades que ha oferit sobre el percentatge de pares de l'escola privada concertada que han elegit català o castellà com a llengua vehicular per als seus fills. Les dades del Govern no corresponen amb les que disposa la confederació de l'Escola Catòlica, que ha oferit un percentatge notablement superior de progenitors que han optat per la llengua pròpia. Sembla mentida que a aquestes alçades de segle, quan l'avanç de la informàtica i l'estadística és un fet inqüestionable, encara puguin existir notables diferències respecte a un fet tan transcendent i objectiu entre les dades que ofereix una organització a l'altra. A més, se suposa que els llistats del Govern haurien de ser perfectes i clavats. Seria altament preocupant que no fos així i que es confeccionassin des de l'antidemocràtic principi de la conveniència partidista. Quan la confederació de l'Escola Catòlica mostrà la seva discrepància, la Conselleria d'Educació s'hauria d'haver posat immediatament en guàrdia per aclarir què ha decidit fins el darrer pare i fins el darrer detall del procés d'elecció.

Aquesta controvèrsia demostra, un cop més, que la politització extrema que ha fet Bauzá de l'ensenyament per satisfer l'ala més dretana del seu partit pot tenir conseqüències molt greus, com és que quedin embullades les dades oficials de l'Executiu. Aquest fet sembra moltíssims dubtes sobre el bon funcionament de l'autogovern, el qual, no s'ha d'oblidar mai, desenvolupa la seva tasca en nom de l'interès general i no pel benefici propi de capelletes reaccionàries.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

A sa darrera vaga tothom va veure que havia estat seguida massivament... excepte es govern regional-provincià. Idò aquí es podria tractar de sa mateixa història

Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris