nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín:

Inca i el cas Alpha Pam

Al darrer ple de l'Ajuntament d'Inca, el PP local, que té majoria absoluta a la corporació, votà a favor de demanar a Bauzá que depuri responsabilitats polítiques pel cas Alpha Pam. També votaren a favor de demanar al Govern que no retalli les especialitats del Conservatori Superior de Música de cara a l'any vinent. El mateix dia, però, votà en contra de demanar el restabliment del Servei d'Ensenyament del Català. Saben bé quina és la línia vermella de Bauzá!

Pi: Quaranta voluntaris. El Pi ha aconseguit quelcom molt difícil en els actuals temps de decepció de la política. Té quaranta persones fent feina de manera constant per a la nova formació a diferents localitats de Mallorca. Ho fan de manera desinteressada. El president ja els ho ha dit: "Ara no volen gent que visqui de la politica. Volem convicció". Dins El Pi consideren que "de manera amateur, ni el PP té ara quaranta persones fent feina".

Els tres fronts de Font. El president del Pi, Jaume Font, ha definit la seva estratègia de cara al futur a partir de tres fronts. El primer és la implantació del partit poble a poble procurant encaixar bé les peces dels antics membres de La Lliga, Convergència i els nous que s'incorporen. El segon és una política específica per a Menorca, Eivissa i Formentera. El tercer és la consolidació d'estratègies i línies d'actuació. Font no vol "anar fora corda". Vol fer les coses poc a poc, sempre mirant al 2015 sense presses.

Mesquida cap a la secretaria general. Tot indica que Joan Mesquida farà públic el pròxim dia 11 que entra en la pugna per la secretaria general del PSOE. Presentarà en el Círculo de Bellas Artes de Madrid una pàgina web oberta al diàleg. Mesquida té el suport d'alguns històrics del partit, començant per José Bono. Tot indica que serà la tercera via entre el candidat oficialista (que encara no se sap qui serà) i els crítics nucleats al voltant de Carme Chacón. El curiós del cas és que Mesquida té pocs suports dins el PSIB. La gent de Francina Armengol es troba molt propera a Rubalcaba i el seu entorn. Diuen que d'aquest cercle sorgirà el nou candidat a secretari general per part del sector oficial.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Concís, fa mes de 7 anys

Des del punt de vista no nacionalista espanyol, això de tenir el suport de Bono ESCARRUFA, però ja se sap -qui ho vol saber- que no hi ha pp i posoE sinó ppsoE.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris