cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
13°

Delgado és l'irresponsable

El conseller Delgado hauria d'anar alerta a l'hora de qualificar d'"irresponsable" el GOB per la campanya que ha llançat a Berlín contra la política territorial del Govern Bauzá.

El titular de Turisme critica que el GOB callava quan governava el Pacte, i és incert. L'organització ecologista ha protagonitzat alguna protesta sonada davant el Consolat durant el Pacte, i en temps electoral. És veritat que ara l'acció és més intensa, però també ho és la política urbanística d'aquest PP. Basta recordar que Delgado mateix s'ha afartat de proclamar que el turisme està per damunt del territori i del medi ambient.

El que ha de fer aquest Govern és moderar els seus anuncis i aturar les intencions destructives. És Delgado qui reforma lleis per fer l'urbanisme a la carta i impulsa macroprojectes estrambòtics onsevulla. És ell qui demostra un menyspreu absolut pel territori, ben igual que per la llengua o la cultura pròpies. L'acció del GOB és un clam de ja n'hi ha prou, i així ho haurien d'entendre aquest Govern i el PP, en lloc de posar el crit en el cel perquè, quan es defensa el territori, es toca la butxaca.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Disco, fa mes de 8 anys

Perú que pelmazos sois los nacionalistas con la imbecilidad de defensa de la lengua y la cultura propia. Os repetís más que un disco rallado, y encima hay tontos que se lo creen. ¿Qué cultura propia es esa que hace que Baleares sea la última comunidad en el informe PISA de toda España?

Valoració:0menosmas
Per ianekin, fa mes de 8 anys

I falta a l'article "És Delgado qui es posa per barret uns testicles i s'hi fa una foto ideal per a la promoció del turisme".

A saber quina casta de turisme de les obscenitats vol promocionar així.

Valoració:5menosmas
Per jrbs, fa mes de 8 anys

Nofret, sento discrepar de tu. El GOB és una associcició reconescuda internacionalment, que politicament és imparcial, i que alguns dels seus premis s'han donat a entitats o organismos que mes d'un calificaría de reaccionaris, però que han destacat per el seu recolzament a la protección del mèdi ambient.
Es evident que el PP, i fins i tot UM, foren, o son, i al capdevant Delgado, enemics de tot el que signifiqui medi ambient, paissatge, o fins i tot cultura, és a dir, barroerisme compulsiu....però fos pel que fos, també el darrer pacte tingue les seves hores baixes.
Es difícil a un país de baixissima inteligencia emocional que no hi hagui sempre qualcú que és sentí ofês quan es diuen les veritats, i no sabi ser minimament autocrític

Valoració:2menosmas
Per nofret, fa mes de 8 anys

Francament el govern actual amb la seva política mediambiental fa molt de mal al nostre territori. Però aquesta mateixa gent del GOB quan fa uns pocs anys es dedicava a fer performances i xous davant el Consolat de Mar o la seu del Consell de Mallorca implícitament estava fent campanya electoral a favor PP.
Jugar a fer d'enfant térrible du aquestes conseqüències.

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 8 anys

Es turisme com a base de s'economia suposa sa prostitució des país, que ja fa dècades que dura i de la qual no s'albira es final. En Delgado, s'individu més mancat d'escrúpols des govern, es des testicles damunt es cap, es des tracte de favor an es Nigorres i es de sa persecució de s'ús des català a Calvià mentre era batle, és significativament es conseller de turisme

Valoració:15menosmas
Per Gorà, fa mes de 8 anys

Estàn avesats a una societat que no vol saber rès de política fins dues setmanes abans de les eleccions i després es deixen dur per campanyes electorals glamuroses i mentideres. Ja és hora de que tots diguem la nostra i participem per decidir el nostre futur. La crisi no pot ser una excusa per fer el que vulguin a qualsevol preu. El cost social el pagam tots i els pagarem tots! Prou!

Valoració:31menosmas
Per Guillotina, fa mes de 8 anys

La merda importada de na Catalina Soler i els collons de cèrvol regalimant sang damunt el cap d´en Delgado. Això sí que són fotos per atreure turisme!

Valoració:37menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris