algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 15°
18°

28-N: temor a les escoles

La tensió a l'educació balear continua. De fet, ha augmentat des de l'inici de la legislatura actual per l'ofensiva del Govern Bauzá contra la llengua pròpia realitzada enmig de constants retallades. Dimecres està previst un tancament en el qual participaran pares d'alumnes. Enmig d'aquest malestar, hi ha por en el món docent. Hi ha professors que temen represàlies per part de la Conselleria

És tant el grau de desconfiança entre els professionals i els governants actuals que qualsevol acció ja es desenvolupa sota el signe de la por, com si els que comanden, en comptes d'exercir com a càrrecs públics amb la missió d'arreglar els problemes de la gent, en realitat actuassin per incrementar-los i per trencar els pilars del que fins fa poc es considerava l'estat del benestar.

Han estat tan grans les dificultats en aquest primer any i mig de legislatura que a hores d'ara sembla impossible pensar que retorni la concòrdia fins que no acabi aquest quadrienni. Però seria desitjable que almanco imperàs el respecte i no la por perquè, si és així, és tot el sistema educatiu el que en sortirà malmès.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris