muy nuboso
  • Màx: 21°
  • Mín: 14°
14°

Nova formació a Manacor

Antoni Pastor i els seus regidors expulsats del PP formen un nou partit de caire local a Manacor. Queda per a més endavant saber si articularan aliances amb El Pi de Font i Melià. Però ara mateix allò segur és que continuen endavant, en primera línia política. L'expulsió de Pastor és per motius ideològics i s'inscriu dins l'intent de Bauzá de dretanitzar el PP.

Aquest grup de càrrecs públics manacorins s'oposaren a la modificació de la Llei de la funció pública que arraconava el català. Han acabat expulsats, però amb la dignitat intacta. En canvi, Bauzá no ha pres cap mesura contra Carlos Delgado, encarregat de vetlar per la imatge de les Balears, que s'ha convertit en befa a escala internacional amb l'afer dels senyals del cérvol.

Tanmateix, Delgado és militant actiu de la croada contra la llengua pròpia. Ideològicament, és afí a Bauzá. És un intocable. Això dóna ales a Pastor i al seu grup. Els obre de bat a bat el camí de la defensa dels valors, els principis i els interessos illencs.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalina, fa mes de 8 anys

Tot allò que pugui fer mal al PP, benvingut sigui.

Valoració:0menosmas
Per Francesca, fa mes de 8 anys

El pp no és que dretanitzi. Parlem bé. El pp es radicalitza per la part centralista imperial espanyola. El mal del pp bauzanenc no és que sigui més de dreta que el psoE sinó que és espanyolista radical. Això vol dir que defensa uns interessos externs a les nostres illes i ho fa fent servir maneres autoritaristes que pertanyen a altres èpoques.

Si continuam parlant de dreta-esquerra, al final acaben beneficiats els del psoE (i els seus associats escolanets), que són considerada pel públic en general l'"esquerra". I això fa que no sortim dels nostres grans problemes, perquè -ja s'ha vist- aquesta gent tampoc no governa gaire bé, s'equivoca molt i ha de retre obediència a la seu madrilenya, com el pp.

Horitzó polític nou a les Illes Balears: centre autocentrat en la defensa dels propis interessos col·lectius. L'alternativa que dóna una mica d'esperança als fatigats de pp i de psoE.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris