cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
23°

El PP, davant el codi ètic

La decisió del secretari general del PP, Miquel Vidal, de fer la passa i presentar dilluns a la junta directiva autonòmica un nou codi ètic, concordant amb les normes disciplinàries vigents en el conjunt de l'Estat, demostra el malestar envers el president i el seu cercle més pròxim. Cas que Pere Rotger i José María Rodríguez surtin imputats aquest cap de setmana pel cas Over Marketing, com sembla, l'exigència d'un canvi normatiu intern pot ser un clamor.

El codi ètic del PP balear, que impulsà Bauzá, diu que una simple imputació és suficient per forçar a abandonar càrrecs o no poder anar a llistes. Cap altre partit a cap altre lloc és tan implacable. Bauzá ha convertit la figura de la imputació (una garantia processal) en una arma letal que incrementa el seu poder personal.

Curiosament, Bauzá és investigat per la Fiscalia, està a punt d'anar a la barra per la farmàcia i té amagada la declaració de béns. A sobre, ha provocat injustícies clamoroses, com la del desimputat Jaume Font, expulsat de les llistes populars. I al batle Torres li faltà un pèl. Ja l'obligava a dimitir una hora després de declarar. Una telefonada li salvà el càrrec. I l'honor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris