algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 15°
19°

El fre als desnonaments

L'acord de paralitzar els desnonaments durant dos anys per part de les organitzacions creditícies en els casos més greus obeeix a un clamor social tant a les Balears com en el conjunt de l'Estat. Ara falta que PP i PSOE legislin per arreglar una situació impròpia d'un Estat democràtic i social que en la seva Constitució proclama el dret a un habitatge digne.

Moltes entitats creditícies s'aguanten gràcies a les aportacions de doblers públics; en conseqüència, és injust que després enviïn al carrer milers de persones perquè no poden pagar la hipoteca. La gent no és culpable del crac econòmic. Foren infinitat els que se sumaren a les grans promocions que feien bancs i caixes perquè els ciutadans s'endeutassin per adquirir una propietat immobiliària. Fins fa un lustre era senzill aconseguir un crèdit. Ara correspon als poders públics arreglar aquest desastre propiciat pels que ostentaven el poder polític i econòmic.

El batle Cifre de Santa Margalida ja ha advertit els delegats que operen al seu terme que l'Ajuntament els retirarà els dipòsits si continuen desnonant. Cal evitar un autèntic cataclisme social.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris