nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 16°
19°

Bauzá ho grava tot

Bauzá guanyà les eleccions prometent que no apujaria imposts per activar l'economia. Ha fet el contrari. Els darrers increments són de Govern desesperat: gravarà l'aigua corrent de grifó a partir d'un determinat consum. Rebran les famílies amb diversos fills o les que tinguin els seus majors amb ells. A aquest pas, aviat serà un privilegi regar els cossiols i elevarà el fet de dutxar-se a la categoria de luxe.

Gravarà els envasos de les begudes, com si consumir un refresc o un poc de vi fos una benedicció divina. I per acabar d'esprémer, crearà un impost per als cotxes de lloguer. Es tracta d'una ecotaxa camuflada per als turistes, tot i que fou el Govern del PP el que l'abolí de manera solemne la legislatura 2003-07. A això s'hi ha d'afegir el tribut sobre els patrimonis de més d'un milió d'euros.

Malgrat aquestes accions, Bauzá ha presentat uns pressuposts esquifits, amb una retallada brutal a Salut i Educació. Just pensa a pagar deute, no a fer avançar el seu poble. Però sense recuperació, les pujades d'imposts l'únic que fan és empènyer el país cap a la misèria.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris