muy nuboso
  • Màx: 16°
  • Mín:
15°

31-D sense banderes

Diferents partits nacionalistes han acordat anar a la marxa del 31-D sense banderes de partit, just quadribarrades i estelades. Ah, si el partidisme hagués quedat en segon terme fa uns anys!

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per David, fa mes de 9 anys

En realitat, ells, són imperialistes.

DIEC2:

nacionalisme

m. [LC] [PO] Ideologia i moviment que reivindica l’organització política independent d’una nació.

nacionalista

1 adj. [LC] [PO] Relatiu o pertanyent al nacionalisme. Doctrines nacionalistes.
2 adj. i m. i f. [LC] [PO] Que propugna o afavoreix la unitat i la independència de la seva nació. Els nacionalistes catalans.

Valoració:2menosmas
Per Lluís, fa mes de 9 anys

Efectivament, Joan! Si un que defensa sa preeminència i s'ús des castellà a Castella no ès nacionalista, trampoc ho ès un mallorquí que defensa s'ús des mallorquí a Mallorca. A Mallorca, es nacionalistes són ets espanyolistes! Qui identifica sa defensa des mallorquí a Mallorca amb es nacionalisma comet d'error de veure sa situació des d'una perspectiva espanyolista. Es nacionalistes són ells!

Valoració:-1menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

I deixar-li de dir nacionalisme, que és allò que exerceixen es espanyols, Sepeyo. Sa nostra postura és de resistència nacional. Si en Martin Luther King no era un racista naltros no som nacionalistes

Valoració:-3menosmas
Per sepeyo, fa mes de 9 anys

no li veig la gràcia, el problema no és de banderes, és de que hi ha pocs nacionalistes, el que s'ha de fer és fer crèixer el nacionalisme.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris