algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

Un balear a Turisme

Ara que és imminent que Mariano Rajoy nomeni el nou secretari d'Estat de Turisme, seria més que desitjable que aquesta designació recaigués en un polític balear. Per un costat, no trobarà enlloc més la qualificació, l'experiència professional i el coneixement del sector com aquí.

Per l'altre, aquest nomenament és essencial per a les Balears, que han duit el pes del creixement turístic des de fa mig segle i que ara necessiten reconvertir les seves zones i nuclis més obsolets. El millor favor que podria fer Rajoy a l'Arxipèlag seria que un dels seus representants n'assumís la responsabilitat.

També seria bo per al conjunt de l'Estat, perquè ocuparia el càrrec una persona capaç de treure la màxima rendibilitat a una indústria ara per ara cabdal per a la recuperació econòmica. A sobre, s'eliminarien a Balears les reticències pel fet que el nou ministre, José Manuel Soria, sigui canari.

Les Balears travessen una conjuntura força delicada i fosca. No hi ha dubte que aquesta designació, si es produís, suposaria una important dosi de moral i esperança per als balears.

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per xaume, fa mes de 9 anys

Això, que hi posin un mallorquí i ben aviat urbanitzaran fins i tot el Coto de Doñana....

Valoració:2menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 9 anys

Totalment d'acord amb en Toni. A Eivissa és encara pitjor, que no deixen de reivindicar que sa promoció turística siga feta des d'Eivissa i que tots es baixen es calçons davant Mallorca

Valoració:3menosmas
Per MJ, fa mes de 9 anys

Podeu esperar d'asseguts.

Valoració:2menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 9 anys

Volem ministres catalans!

Valoració:13menosmas
Per Toni, fa mes de 9 anys

Aquest editorial reflecteix, ben bé, com som de provincians.

Valoració:31menosmas
Per Andròmina, fa mes de 9 anys

Carlos Delgado?

Valoració:3menosmas
Per crític, fa mes de 9 anys

No passeu pena. Si ha nomenat ministre de defensa un fabricant de míssils i ministre d'economia qui fou president de la companyia que va dur encetar la crísi econòmica mundial, és ben segur que nomenarà algú ben connectat amb el negoci turístic a Balears.

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente

Comenta

* Camps obligatoris